Suknia z salonu Marietta sprzedam (3) Cześć, mam do sprzedania piękną suknię z salonu Marietta w Gdyni. Suknia... romka Sprzedam suknię ślubną Farage Cinderella r. 36 :) (5) WITAM! Mam do sprzedania śnieżnobiałą suknie Cinderella r. 36. Suknia kupiona... arwena162 Sprzedam suknię ślubną roz. 40/42-46 tanio + gratisy (2) Sprzedam suknię ślubną link do ogłoszenia :... Moniksa23
Sprzedam białą suknię ślubną NANA COUTURE rozm 44-48 (65) Sprzedam białą suknię ślubną francuskiej firmy NANA COUTURE rozm 44-48 na... nika_22 sprzedam za grosze buty ślubne (3) rozmiar 36, obcas dość wysoki ale są baaaardzo wygodne (ja nie noszę obcasów... Asiek1 Sprzedam sukienkę wieczorową dla większej dziewczynki :))) (6) Mam do sprzedania sukienkę wieczorową odcinaną w biuscie zapinaną na zamek po... Agusia piękna i elegancka suknia ślubna ANNAIS BRIDAL MOON - sprzedam (3) suknia ślubna z kolekcji ANNAIS BRIDAL model MOON, kolekcja 2009,... caesariatus Tanio sprzedam suknie Pronovias Lorca Wejherowo i okolice (8) Pronovias Lorca rozmiar 36-38 Moje rozmiary: biust 86, talia 73, biodra 97,... rebeka Sprzedam Pronovias Helice (35) Sprzedam suknie Pronovias Helice kolor smietankowa biel, na wzrost... fasolek Sprzedam cudowne, mega seksowne buty ślubne i nie tylko. (14) Buty są białe z ecru obcasem - nie gładkim, a w fakturę paskowaną. Mają 10cm... Martucha Sprzedam suknię rozmiar 40- 42 (42) Mam do sprzedania suknię z halką na kole i bolerko suknia odette ze strony... Marysia Sprzedam przepiękną suknię firmy Sweetheart rozm. 34/36 (6) Sprzedam przepiękną suknię firmy Sweetheart. Jestem pierwszą jej... malwina196 Sprzedam suknię ślubną z Salonu Madonna La Sposa Miradir roz.36/38 (58) Witam przyszłe Panny Młode;] Po 18 kwietnia 2009 będę miała do sprzedania... julia84 La Sposa Mambo z salonu Madonna - sprzedam (54) Sprzedam suknię La Sposa Mambo z salonu Madonna w Gdyni. Kolor biały.... sotnos nnt. MĘSKA MARYNARKA SPRZEDAM (2) Dziewczyny moze ktorys z Waszych Panow bylby zainteresowany : mam na... dorota Sprzedam Suknię MADONNA (3) Zapraszam... Dejwi Sprzedam tradycyjny album na zdjęcia ślubne (6) Sprzedam solidnie wykonany nowy album ślubny. Jest to album przeznaczony na... estragonka SPRZEDAM PRZEPIĘKNĄ BIAŁĄ SUKNIĘ Z NAJNOWSZEJ KOLEKCJI AGNES W ATRAKCYJNEJ CENIE!!!! (9) Suknia szyta jest na miare z białej tafty, wykonczona jest białą koronką... anulka2100@wp.pl Sprzedam suknie!! Aukcja!! Zobacz (3) Wszystko w aukcji!! Info pod telefonem. cmp... Sylwek Sprzedam bardzo orginalną suknię ślubną z odkrytymi plecami (21) Sprzedam piękną i orginalną suknię kupioną w salonie Farage w Gdyni. Suknia... kasiulia