Sprzedam Fontanny Czekoladowe - 120 zł za 2szt (3) Mam do sprzedania 2 fontanny czekoladowe. Na naszym weselu spisaly sie super.... milimili Sprzedam przepiękną suknię ślubną z salonu FARAGE (3) Sprzedam śliczną suknię ślubną z salonu Farage. Jedyny model jaki został... Monitka1985 Sprzedam przepiękną suknię ślubną z salonu FARAGE rozm 36/38 (5) Witam, Sprzedam przepiękną suknię ślubną z salonu Farage. Jest to jedyny... monitka1985
Sprzedam suknię w stylu hiszpańskim, z salonu Marietta, model Clementine (4) Sukienka jest z tegorocznej kolekcji, kupiłam ją w salonie za 2900,... Arina Sprzedam suknie Lisa Ferrera (3) Sprzedam przepiękną suknie ślubną Lisa Ferrera kupioną 2 lata temu. Cena... Malutka0610 Sprzedam garnitur (3) Garnitur meski rozmiar 189/96 kolor jasny wpadajacy w zieleń,po czyszczeniu... Ewa30 sprzedam suknię slubną MARIETTA (4) Witam sprzedam suknie ślubną, kupilam ja w salonie Marietta, jest... malkol Sprzedam suknię Sincerity 3234, na wzrost 180cm (1) Witam, mam do sprzedania suknię ślubną Sincerity model 3234, kolor ivory,... Emmy Sprzedam moją śliczną Agnes (5) "AGNES" Suknia kupiona w salonie firmowym AGNES model 1752 w Gdyni.... Aga301 tanio sprzedam welon / podwiązki / zapinka do welonu oraz garnitur + buty (1) Sprzedam: a). podwiązki 2 szt... katej24 sprzedam suknie ślubną rozm.36-38 (1) Witam, mam do sprzedania białą suknie ślubną rozmiar 36,jest wiązana z tyłu... alexis sprzedam suknię ślubną Solange/ANDRE (biała; rozm. 42/44) (1) nowy wątek, z nową ofertą sprzedaży:... kaasia sprzedam suknię (2) http://www.allegro.pl/item798857439_suknia_slubna.html miłka1 nnt. Odsprzedam słynne meteorki Guerlaina. (1) Mam je od dwóch tygodni, a jest to puder wieloletni, więc zużyłam max. 5%.... Marta sprzedam... (1) ozdobę do włosów... nagietek82 Sprzedam suknie PRONOVIAS MODEL HELICE + dodatki (13) Sprzedam suknię ślubną z kolekcji Pronovias, model Helice, zakupioną w lipcu... Nika1982 sprzedam Pronovias wraz z bolerkiem (3) Sprzedam suknię Pronovias z przepięknym, długim trenem.Koronka na sukni... Ania Sprzedam sukinię! (10) Sprzedam suknię ślubną z salonu Agnes w Gdyni. Suknia ma numer 1550, rozmiar... Kolargol Pronovias NEPAL - jedyna niepowtarzalna sprzedam ;-) (28) http://www.allegro.pl/item684369925_suknia_pronovias_nepal_sniezna_biel_gdans... Umchi Sprzedam kolie i kolczyki, sliczny komplet slubny! (2) Witam, Sprzedam piekna kolie wraz z kolczykami. Coz opisywac, wszystko... kasiaczek