Sprzedam NIEUŻYWANE białe rękawiczki ślubne (14) Część z Was pewnie w ogóle rękawiczek nie założy. Ja też tego nie zrobiłam... Agata2209 piękna suknia w stylu hiszpańskim - sprzedam (20) Suknia jednoczęściowa firmy Farage, bardzo oryginalna, w kolorze... Magda+Greg sprzedam suknię ślubną rozmiar 42 (8) sprzedam tanio suknię ślubną rozmiar 42. Suknia jest dwuczęściowa, biała z... Andzia
sprzedam suknie tylko 800zl (1) Witam Mam do sprzedania suknie białą lekka beza ,bardzo ladna +bolerko... Jula sprzedam white one 427... (7) ...rozmiar 34 na wzrost 160 + 10cm obcas wraz z 3,5 metrowym welonem Wiecej... aniakk sprzedam naprawde śliczna suknię ślubną - zapraszam! (9) Zapraszam na strone allegro... karolla861 sprzedam biała suknię Sedef (29) Cześć Dziewczyny sprzedam białą, jednoczęściową suknię Sedef z kolekcji... olenka818 Sprzedam białą Farage Galaxy 4000 (9) Szkoda mi strasznie, ale zajmuje za dużo miejsca w szafie :( Cena 950 pln-... Alice84 SPRZEDAM MOJĄ SUKNIĘ!!! (27) Sprzedam orginalna demetrios 2705. Cena do negocjacji. Proszę koleżanki o... nova85 nnt. Sprzedam agregat prądotwórczy HONDA EC 2200 :P (10) Jeśli potrzebujecie agregat na budowę - my mamy do sprzedania :) mało... AgusiaGda sprzedam FIGURKE NA TORT (3) sprzedam niepowtarzalna bo to towar zza oceanu;) figurke na tort... Gosia SUKNIA SLUBNA Z MADONNY LA SPOSA MODEL MARILYN---- sprzedam---- za 35% CENY!!!--- (10) oto ona --- http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=47.marilyn -kolor... rybcia6 Sprzedam suknie LA SPOSA model MALVASIA (1) Mam do sprzedania suknię ślubną z salonu MADONNA (Gdynia) kolekcja LA SPOSA... monik23 Odsprzedam rezerwacje sali (3) Dzien dobry, Odsprzedam rezerwacje sali weselnej "Tereska" w Szemudzie... PiotrekiWiola SOKI odsprzedam (1) w zwiazku z odwołaniem wesela mam do odsprzedania w atrakcyjnej cenie soki :... bartek Sprzedam Suknie Ślubną Duży Rozmiar :-D (6) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-wyjatkowa-suknie-slubn... Aga SPRZEDAM BIAŁĄ SUKNIE ŚLUBNĄ ROZM 36 (1) SUKNIA ŚLUBNA Sprzedam suknię ślubną szytą na zamówienie w salonie sukien... kopciuszek123 Sprzedam suknie z kolekcji Madame Zaręba (4) Sprzedam suknie z kolekcji Madame Zaręba, suknia jest szyta na miarę w... Ewelina buty ecru/złote r.36 (sprzedam) (1) Witam, Mam do sprzedania dwie pary butów ecru r.36 Lasocki z kokardką... dotyk-anioła SPRZEDAM BUTY ŚLUBNE BIAŁE rozm.40 TANIO! (1) Sprzedam byty ślune firmy GROWIKAR rozm.40. Białe,przód... malaniunia