sprzedam suknię krótką Madonna WHITE ONE 228 (4) Witam , mam do sprzedania suknię ślubną Madonna WHITE ONE 228, krótką... ania sprzedam butki i welony (21) dwie pary białych bucików, obcasy 7 i 7,5cm, 30zł za parę, dwa welony (krótki... smith2002 sprzedam suknie z kolekcji Papilio r.36/38---krótka z pięknym trenem (20) prosze podać maila to prześlę galerię zdjęć... koko
sprzedam suknię Farage Cascada rozm 36-38 (3) jak w temacie-przymiarka w Gdyni, cena 1500zl, zdjęcia na maila, kontakt... emi sprzedam st patrick bahia madonny (3) sprzedam suknie rozmiar 36-38 -164cm+7 obcas. w komplecie welon i bolerko.... magda wyjątkowy efekt-suknia crystal od farage z kapeluszem-sprzedam (39) witam mam do sprzedania śnieżno biała suknie ślubną firmy Farage model... madief Sprzedam Farage Prima rozm.36 (42) Sprzedam Farage Prima rozm.36 kolor ecru. Rozmiar można regulować wiązanie z... kiki365 sprzedam suknię ślubną - rozmiar 42-44 (2) witam! Sprzedam bardzo okazyjnie suknię ślubną, rozmiar 42-44, biała.... marta Sprzedam suknię ślubną Walentine (86) Sprzedam śliczną suknię ślubną firmy Gala model Walentine zakupioną w lipcu... ginger06 Suknia z filmu KOCHAJ i TAŃCZ - sprzedam (2) MAm do zaoferowania suknię z filmu Kochaj i Tańcz w której występowała Iza... suknia SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ DLA PUSZYSTEJ (1) Dziewczyny mam do sprzedania suknię ślubną w kolorze ecru rozmiar 48-52 (... Margaretka-30 Sprzedam atłasową, jednoczęściową suknię 38 (12) Piękna suknia, atłasowa, biała z haftami. Spódnica dwuczęściowa, tren... martszp Malaga Farage sprzedam (1) na wzrost 173 plus 5 cm obcas (zawsze można skrócić;) , rozmiar 38 z... klaya Bolerko 34-36 koronkowe białe - sprzedam (28) Witam, Mam do sprzedania bolerko, miałam je raz na sobie :) Jest w stanie... bogosiaa Sprzedam suknie ślubną Galaxy 4000 ECRU rozm. 36/38 (23) Mam do sprzedania suknie Galaxy 4000 koloru ECRU o rozm. 36/38, szyta na... Isia84 sprzedam buty ślubne la marka rozmiar 38 (5) Sprzedam buty la marka rozmiar 38 z tafty, białe , marszczony materiał,... eNka SPRZEDAM SUKNIĘ MODEL CINDERELLA Z SALONU FARAGE R 40/42 (10) ŚNIEŻNOBIAŁĄ BOGATO ZDOBIONĄ KRYSZTAŁAMI SWAROVSKIEGO SUKNIĘ ŚLUBNĄ SPRZEDAM... SHE Sprzedam suknię + welon i buty gratis (4) Zapraszam http://img233.imageshack.us/img233/8919/suknia001.th.jpg... moka Sprzedam suknie welon i bolerko z salonu Marietta - OKAZJA (2) Sprzedam suknie welon i bolerko pierwszy właściciel z salonu Marietta rozmiar... MILI Suknia Gala model AWA- SPRZEDAM:) (26) Zapraszam do zakupu przepięknej sukni ślubnej firmy Gala model AWA. Rozmiar... jolga