Sprzedam suknię z kolekcji 2009 Lisa Ferrera Demetrios 4268 (3) Sprzedam śliczną sukienkę z kolekcji 2009 Lisa Ferrera Demetrios 4268 rozmiar... agnieszkaba sprzedam rozm 38 (2) ecri, z halka stan idealny ,biust 75d /wzrost 175 reszta na... iza nnt sprzedam mieszkanie na Ujeścisku (1) Mieszkanie 47m2, dwa pokoje, dwupoziomowe! Nad jeziorkiem. Nowo oddana... malina2006
Sprzedam piekna suknie Ślubna - duzy rozmiar (2) Sprzedam wyjatkowa suknie slubna w duzym rozmiarze 46/48, na wysoka Panne... Aga sprzedam NOWY diadem (7) Do sprzedania mam nowy diademik. Zapłaciłam z aniego 60 zł. Do oddania za 30... *karolcia* sprzedam welon - tanio Gdynia (3) Śliczny śnieżnobiały biały , prosty welon z madonny troszkę za pas. Gładki... eNka Sprzedam suknię ślubną z salonu Marietta (rozmiar 40-42) (103) SUKNIA Z SALONU MARIETTA (ROZMIAR 40-42) na wzrost 169 + obcas ( 7-8 cm);... kasielka SPRZEDAM kamizelkę i musznik-białe. (4) j.w.... Maja SPRZEDAM NOWĄ SUKNIĘ' FARAGE 2061' (3) Witam . mam do sprzedania suknie rozm . 36/38 kolor ecru suknia jest nowa z... nelly Welon - piekny dlugi sprzedam (8) Kupowalam w salonie Madonna, zainteresowanych zapraszam na natasha_z@wp.pl Nat Sukienka - sprzedam (1) Mam do zaoferowania super sukienkę włoskiej firmy **SISLEY** Rozmiar :... *karolcia* Suknia ślubna ecru dla puszystych+musznik ecru-sprzedam tanio (3) Dziewczyny mam do sprzedania suknię ślubną w kolorze ecru rozmiar 48-52 (... Margaretka-30 sprzedam agnes rozm.38/40 (25) Sprzedam suknię z salonu Agnes model 1710. Kolor śnieżnobiały, aplikacje... zabolinka Sprzedam stroik do sukni ślubnej (5) Sprzedam stroik ślubny - biały kwiat odszyty od sukni slubnej. Składa się... kicia_basia Sprzedam Biustonosz ze ślubnej kolekcji Pierre Cardin Dalia (2) Jest na prawdę bardzo ładny... loonaa8 Sprzedam mieszkaniena os. Świętokrzyskim (1) zAPRASZAM NA LINK:... KAROLINA Sprzedam po 20 sierpnia ,San Patrick - Pinal - Madonna, rozmiar 36, wzrost 170 + 8 cm (1) Mam do sprzedania po 20 sierpnia suknię San Patrick - Pinal. Rozmiar 36,... joalik Sliczne buciki nr 38 smietankowa biel sprzedam (1) Zainteresowanych prosze o maila natasha_z@wp.pl wysle fotki Nat sprzedam suknie ślubną (1) Sprzedam sukienke ślubną kolor biały. Dodatkowo welon sredniej dlugosci,... felcia Sprzedam suknię z Marietty (10) http://forum.trojmiasto.pl/sprzedam-piekna-plisowana-suknie-z-Marietty-t65195... moka