Sprzedam śliczna białą suknie ślubną rozm 40 (10) Piszę w imieniu mojej przyjaciółki, Sprzedaje ona swoją suknię... nika_22 Sprzedam suknie ślubną Galaxy 4000 ECRU rozm. 36/38 (25) Mam do sprzedania suknie Galaxy 4000 koloru ECRU o rozm. 36/38, szyta na... Isia84 Suknia Serenada Emmi Mariage r 36 sprzedam (1) JW. w imieniu szwagierki wystawiam ogłoszenie :) biala suknia w rozm 36 na... Agnieszka2404
Sprzedam NOWĄ !!!!! suknie Farage 2061 ( MIX ) (1) Witam mam do sprzedania nowiutką suknie firmy Farage model 2061 (mix) z... nelly11 Sprzedam suknię ślubną Cinderella Farage 40 42 (1) Suknia jest cudowna, jak chcecie zdjęcie, to piszcie mo4@op.pl gg1898725... Moniszka4 m.ramatti -bolerko -sprzedam (3) bolerko do modelu ,,bacartt,, kolr ecri rozm 36 -koronkowe haftowane... izza sprzedam dekorację na samochód (1) osoby zainteresowane proszę pisać na e-maila:animyk2@wp.pl, prześlę zdjęcia anka165 Sprzedam suknię PRONOVIAS NEPAL (6) Sprzedam przepiękną hiszpańską suknię ślubną model NEPAL z kolekcji 2008... Karolcia Sprzedam biala kamizelke z musznikiem rozmiar L (2) Mam do sprzedania biala kamizelke w delikatne kwiaty. Rozmiar L, mozliwosc... sanszajn Sprzedam Piekna koronkowa Pronovias Lorne (1) Sprzedam przesliczna suknie slubna wykonana z oryginalnej hiszpanskiej... Aneta pokrowce na krzesła sprzedam (8) Sprzedam pokrowce wraz z dekoracją ( jak na zdjęciach ) , cena kompletu - 70... asia Sprzedam suknię ślubną (7) Mam do sprzedania suknię ślubną "Andre" firmy Solange kupioną w salonie... bogosia Musznik i kamizelka sprzedam :) (2) Witajcie, Mamy do sprzedania musznik z kamizelką, białe + lekko srebrna... bogosiaa Sprzedam romantyczna suknie Pronovias Lorca (3) Pronovias Lorca rozmiar 36-38 Moje rozmiary: biust 86, talia 73, biodra 97,... rebeka Sprzedam Piekna koronkowa Pronovias Lorne (1) Sprzedam przesliczna suknie slubna wykonana z oryginalnej hiszpanskiej... Aneta (andziaa1234@wp.pl) Sprzedam krótki orginalny welon do Lorny!!!! (22) Welon został sprowadzony na specjalne zamówienie do sukni Lorna kolor... szafira zostało mi 35 butelek SOBIESKIEGO, odsprzedam po 17 zl! (7) Kochane! Ja już po :) Było pięknie i (co dziwne) nie tak bardzo alkoholowo... lubiepoziomki sprzedam suknie ślubną, kupiona w salonie Marietta (36) sprzedam suknię ślubna z bolerkiem koronkowym - suknia jednoczęściowa,kolor... sylwka.g sprzedam bolerko i welon tanio!!!!!!! (18) Tak jak w tytule za obie rzeczy chcę 120 zł bolerko w marietcie kupywane we... Sylwia Sprzedam Suknie Ślubną Duży Rozmiar :-D (2) Witam, Sprzadam piekna suknie slubna sprowadzana z Anglii Rozmiar: 46 na... Aga