SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ - AGNES NOWA KOLEKCJA 2008 (45) Cześć, Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie Agnes w Gdyni. Suknia jest... ankha SPRZEDAM COSMOBELLA 7163 (47) Witam Mam do sprzedania 7163 kolor biały rozmiar 36 na wzrost 165 + 7 cm... tolala sprzedam farage galaxy (1) piękna farage galaxy. rozm 38 color ecru . Po praniu chemiczny stan bardzo... asia
Suknia La Sposa - sprzedam (3) Model Gaudi. Rozmiar 34 - 36. Kolor ecru Sposa Została nam wódka z Wesela - chętnie odsprzedamy TANIO! (1) Witam, zostało nam 50 butelek 1/2 l. BOLSa. Do odbrania w Gdansku Osowie.... Marek KAMIZELKA ŚLUBNA „ADAM COLLECTION” - SPRZEDAM, OKAZJA!! (1) KAMIZELKA MĘSKA Z MUSZNIKIEM I BUTONIERKĄ „ADAM COLLECTION”... Marko3city Sprzedam termin Wrześniowy 19.09.2009, Gospoda pod Żubrem Salino koło Bolszewa (2) Witam serdecznie, Sprzedam termin Wrześniowy. Sala na ok 100 osób.... Ka sprzedam buty z RYŁKO - 49zł (4) dziewczyny, sprzedam białe buty ślubne zakupione w sklepie RYŁKO, skórka,... andzior Sprzedam smieszną figurkę "O nieee" (5) http://www.allegro.pl/item654391779_figurka_na_tort_wilton_oryginalna_nowa.html anka127 nnt. sprzedam pralke gornje model wa22s, z dodtykowym panelem (2) jak wyzje, dodam, ze w super stanie, 1200 obrotow, 5kg wsadu , wiec sporo,... olciaprincessa sprzedam bolerko, welon, rekawiczki, halke na kole (22) bolerko r 38 cena 40 zl ocieplane rekawy podszyte welurem welon cena 30 zl... xyz Sprzedam suknię San Patrick 2008 Peralta ! (2) Sprzedam po 29 sierpnia 2009 r. suknię ślubną San Patrick model Peralta,... Just odsprzedam termin 8.08.2009 w "Pod Lipami" (1) Witam, odsprzedam rezerwację wesela w restauracji "Pod Lipami" w Bystrej... kasia Figurka na tort- kupie/sprzedam (7) witam, jak wiele przyszlych pann mlodych mam wielki dylemat co do figurki na... martam Buty ślubne KOTYL r.35 i 37 tanio sprzedam (1) Witam. Mam do sprzedania buty ślubne marki KOTYL w 2 rozmiarach w kolorze... HB Suknia La Spsa model GAUDI - sprzedam - cena 1400 zł. (4) http://img300.imageshack.us/img300/4058/5983533522.jpg... Sposa Sprzedam suknię White One z salonu Madonna (93) Witam serdecznie!!! Mam do sprzedania suknię z salonu Madonna,model White... Alunia sprzedam BOLERKO (17) Witam, mam do sprzedania nowe bolerko w rozmiarze 40. Bolerko jest koloru... Gosia sprzedam dekorację do kościoła (3) Jak w tytule Poniżej fotki , każda z wersji w ilości ca 20szt, bez kwitów... dekoracje ślubne Suknia wg projektu Farage- jak nowa, bardzo ładna-TANIO sprzedam :) polecam!, rozm.38/40 (62) Suknia wg projektu Farage. Kolor sukni ecri - bardzo jasny. Suknia jest w... M&M:)