Sprzedam termin: 18.07.2009 - Hipodrom (1) Odsprzedam termin 18.07.2009 na Hipodromie; Duża sala; cena - 500 zł (koszt... KaiDo sprzedam suknię AGORA (1) Witam mam do sprzedania śliczną suknię firmy Agora, kupilam ją w salonie... malwina FARAGE- CASCADA -BIAŁA-SPRZEDAM!!! (4) ... dziewczyny 17 maja miałam ślub, było cudownie:))) suknia jest w bardzo... Olgdzia
SPRZEDAM SUKNIĘ B. DELIKATNE ECRI, JAK Z FILMU:) (11) JAK W TEMACIE, WZROST OK 170, WYSOKOŚĆ PLUS MINUS 170 PLUS OBCAS 4-5,... juli22 Sprzedam suknię rozm. 46 (9) Suknia ślubna biała, jednoczęściowa, z halką i welonem. Informacje i zdjęcia... Martek Sprzedam suknie z salonu Mezzo w Gdyni (8) Skromna a zarazem przepiękna suknia ślubna rozmiar 36,wzrost 173 cm + 5,5 cm... yetulka@gmail.com Zjawiskowa AWA firmy GALA - sprzedam, rozmiar 38/40, wzrost 164cm + obcas 5cm (7) Jeśli chcesz olśnić męża i wszystkich gości, a przede wszystkim chcesz... marcela sprzedam suknię ślubną (6) Sprzedam suknie ślubna szyta na wzór modelu Davis hiszpańskiej firmy... Nikiforka sprzedam suknie slubną (6) witam, sprzedam przecudowną suknie ślubną za niewielkie pieniążki. suknia... na.cia Sprzedam komplet David's Bridal z USA (4) Zestaw składa się z: - Super ślicznej suknii ślubnej firmy David's Bridal... czarna206 SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ (1) Sprzedam śliczną suknię ślubną model AIKO firmy Gala, kolor biały,... holka_21 SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ AGORA 24-43 (2) Witam, mam do sprzedania suknię jednocześciowa koloru szampana, wysadzana... malwina Sprzedam termin!PILNE (1) Sprzedam termin dnia 31-07-2009 w Goodingu w Sopocie, wpłacona zaliczka na... Julia Sprzedam suknie (1) Witam moja kolezanka chce sprzedac suknie sluba naprawde piekna pisze ze... ewcia2102 Sprzedam śliczą suknię Agnes -kolekcja 2008 (1) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=532649331 ankha SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ (2) http://img181.imageshack.us/img181/3871/paulibbbbblub058wv2.jpg... paulka *****sprzedam suknie rozm.36****** (13) Witam przyszłe Panny Młode. Przedmiotem sprzedaży jest biała, jednoczęciowa... bociany Sprzedam welon (3) Okazja! Sprzedam welon dwuwarstwowy z francuskiej firmy Farage, wyszywany... ewa.sobolewska3 Suknia Serenada Emmi mariage sprzedam po 9 sierpnia (46) jw. Po 9 sierpnia wzrost 165 plus obcas r 36 biala śliczna:) Niedlugo a... Agnieszka2404 Sprzedam suknie Papilio (10) Sprzedam suknię Papilio model 815, z kolekcji 2008. Koszt sukni w salonie... Ekaterina