suknia La Sposa- sprzedam (62) Witam, Do sprzedania po 19 lipca 2008 suknia La Sposa - model Mambo... sotnos Sprzedam futerko do ślubu................... (2) rozmiar z metki L-,któtkie do pasa,długi rękaw,kołnierzyk,ubrane tylko... niania Sprzedam spódnicę HEXELINE 36 (1) Ekstrawagandzka, rozmiar 36,wysoka w stanie.lekko plisowana kolor szary... niania
SPRZEDAM KURTECZKĘ- FUTERKO!!! (1) rozmiar z metki L-,któtkie do pasa,długi rękaw,kołnierzyk,ubrane tylko... niania Cerazette = Azalia - sprzedam (1) sprzedam opakowanie pigułek antykoncepcyjnych Azalia - zapraszam, ania4001@o2.pl Ania SPRZEDAM ST. PATRICK RONDALLA (39) Sprzedam przepiękną suknię ślubną z podpinanym trenem - Rondalla z kolekcji... pokusa sprzedam suknię AGORA (1) Witam, sprzedam suknię ślubną firmy AGORA, model 24-43, rozm 36/38 na 164 cm... ika sprzedam suknie slubna :) (1) czesc dziewczyny mam do sprzedania piekna biala suknie slubna rozmiar 38-40... zabka_1983 sprzedam suknie ślubna Marietta (2) kontakt wedding.day@wp.pl cena sukni 800 zł malkol nnt sprzedam mieszkanie (1) Sprzedam mieszkanie z pięknym widokiem - 49 m2 stan deweloperski, położone... neania Sprzedam nową prostownicę do włosów (1) Witam dziewczyny. Na gwiazdkę dostałam dwie prostownice do włosów, jedną z... RENNI Sprzedam piękną sukienkę White One 181 (2) Sprzedam piękną sukienkę ślubną zakupioną w salonie Madonna w Gdyni w... marci Sprzedam suknię White One z salonu Madonna (3) Witam serdecznie!!!Mam do sprzedania suknię z salonu Madonna,model White One... Alunia Sprzedam zestaw do paznokci żelowych!!!! (5) Sprzedam zestaw do paznokci żelowych w skład wchodzi: lampa uv 2 żele... mloda odsprzedam salę na wesela 26.09.2009 (1) odsprzedam salę na conajmniej 80 osób jest to MACIEJKA w Koleczkowie na dzień... osia SPRZEDAM PIĘKNĄ SUKNIĘ 2705 DEMETRIOS 24/36 175+ OBCAS ŚLICZNA ŚNIEŻNO BIAŁA (13) http://images33.fotosik.pl/426/adc1a5dba5742c59.jpg Więcej zdjęć na maila... Agusia270480 sprzedam sukienkę ekri farage 2069 (29) Witam serdecznie, mam do sprzedania sukienkę ekri z platynową koronką farage... izunia23 Sprzedam welon biały z koronką (19) http://img72.imageshack.us/img72/6633/wel1eg8.jpg... Milka1983 odsprzedam 2 bilety na sylwestra do rock cafe (16) jak w temacie karolkaw Sprzedam elegancką, białą suknię ślubną > kolekcja 2008r. (5) Sprzedam piękną i oryginalną suknię model ROXI, szytą na miarę w salonie... Nusia