suknia Marietta Fantasia r. 40 (3) Polecam piękną suknię, jest nowa, nie brałam w niej ślubu... Paula Sprzedam Suknie Xanthe Verise Bridal (4) Suknia Ślubna Verise Bridal model Xanthe, dodatkowo do sukni dodaje nowe... Kasia00 klasyczne byty firmy ryłko r.39 z wyciętym palcem (2) Witam, mam do sprzedania skórzane buty z kolekcji ślubnej marki RYŁKO w... Karola
buty slubne r.39 25zł (4) http://tablica.pl/oferta/buty-slubne-r-39-CID87-IDWajd.html moniczka1982 Sprzedam suknię ślubną IGAR Bellissima 2012 roz. 38, 40, 42 (29) Sprzedam wyjątkową suknię ślubną z kolekcji IGAR 2012 model Bellissima.... MagKo Sprzedam suknię ślubną MARIETTA r. 40 (1) Zdjęcia oraz dokładny opis można znaleźć pod linkiem. Zapraszam serdecznie ;)... Ewelinka22 Buty r.39 (10) Sprzedam buty ślubne r. 39 kolor biały z cekinami .Raz założone, zdjęcia... kasia kamizelka męska i suknia ślubna r 34-36 (10) Mam na sprzedaż suknię ślubną i kamizelkę męską . zapraszam do ogłoszeń :... katarin Sukienka Elizabeth Passion kolekcja 2013 (rozmiar 42-44) (2) Sprzedam sukienkę kupioną w roku 2013 w salonie Elizabeth Passion. Jest to... mirandaja Sprzedam piękną nową sukienkę Armani Exchange (2) Zapraszam do obejrzenia! W sam raz na wesele czy poprawiny!... Monika sprzedam suknię Pronovias 2013 z salonu Madonna (1) Mam do sprzedania moją suknię ślubną zakupioną w salonie Madonna w Gdynii... kawaa PIEKNY LEKKI WELON (3) tanio sprzedam piekny welon razem z grzebien i ozdoba welon jest krotki... niuniex Sprzedam piękną, wyjątkową suknię ślubną !!!!! (30) Sprzedam piękną, niepowtarzalną suknie ślubną La Sposa Lara, zakupioną w... martyna_angel1 Sukienka ślubna rozm 34 (1) Mam do sprzedania koronkową sukienkę ślubną rozmiar 34 zakupioną salonie... Marta Garnitur ZARA 450 ZŁ (4) Sprzedam garnitur firmy ZARA. Rozmiar: - Marynarka 40 - spodnie 38... user_137918081558 Suknia ślubna na bardzo wysoką osobę. (1) Mam do sprzedania suknie ślubną, zupełnie nową. Zamówiłam dwie suknie na... user_138599335443 Zwiewna suknia ślubna Madonna - rozmiar 36 (1) Mam do sprzedania przepiękną, bardzo delikatną i dziewczęca suknię ślubną.... user_137693830087 Sprzedam przepiękną suknię ślubną - mgiełka, rozmiar 36 (1) Mam do sprzedania przepiękną, bardzo delikatną i dziewczęca suknię ślubną.... Marta garnitur ślubny (3) Czy byłby ktoś zainteresowany kupnem garnituru ślubnego w bardzo niskiej cenie? MamaMichalka MILITA NIKONOROV suknia asymetryczna ANGEL roz 36 (3) Suknia ślubna znanej projektantki Mility Nikonorov. Suknia jednoczęściowa w... user_13861588558