Demetrios 1367 - 800 zł cena do negocjacji (18) Nieprzemijająca elegancja - suknia z kolekcji Demetrios: - rozmiar 38/40 -... Dag_ger Sprzedam welon ecru !!! (4) Witam Dziewczyny!!! Mam do sprzedania welon w kolorze ecru. Kupiłam go na... Sysia2006 Sprzedam Suknie Ślubną - cena do negocjacji (1) Suknia Verise Bridal... Kasia
nowe, ślubne , ecru - Deichmann (1) Buty firmy Graceland - nowe ! 60zł sklepowa cena 79 zł obcas - 11 cm rozmiar... dag_ger Welon pronovias oryginalny 3,5 metra koronkowy madonna (1) Witam serdecznie zainteresowanych!!! sprzedam piękny welon katedralny... MAGDA wyjątkowa suknia - Anna Kara (17) Witam, Z bólem serca ;) sprzedaję moją suknie ślubną. Szyta na miarę w... -Narzeczona- sprzedam suknie ecru (3) Zapraszam:... suniaecru Sprzedam piękną, koronkową suknię, kolor ecru rozmiar 40 plus dodatki (7) Zapraszam serdecznie do przymiarki... Rahhel suknia Galaxy/Farage Cineve - tanio sprzedam (1) Zapraszam na aukcje po zdjęcia i szczegóły:... M. welon Cinderella stan idealny - tanio sprzedam (1) Mam do sprzedania długi welon do sukni Cinderella z salonu Farage w Gdyni.... Magi Suknia ślubna salon Farage + kryształki swarowski (2) Jak w opisie, suknia została zakupiona w salonie sukien ślubnych Farage w... Marlena 662758884 suknia ślubna GINGER, kolekcja IGAR 2013 - sprzedam (3) Link :... Marta Elena Anna Kara (7) Cześć dziewczyny! Jeszcze nie miałam ślubu, ale daję znać wcześniej, ponieważ... daraja Sprzedam suknię ślubną Elisabeth Passion model E-2494T (2) Dziewczyny sprzedam suknię ślubną Elisabeth Passion zakupioną w salonie w... Karolina Elegancka suknia ślubna r. 34/36 (1) Sprzedam piękną suknię koloru ivory, rozmiar 34/36. Link do ogłoszenia:... madziafi Suknia wyszczuplająca sylwetkę w kolorze ecru (1) Witam Mam do sprzedania taką suknię:... nika suknia ślubna biała 38-40 jak NOWA! (5) Witam, sprzedaję swoja sukienkę ślubna - zdjęcia oryginalne! Zapraszam na... Monika Suknia z koronką i kryształkami - księżniczka, AGORA 11-10 POLECAM! (21) Witam wszystkie przyszłe Panny Młode! Mam do sprzedania suknię firmy Agora,... Siunia Biała suknia ślubna rozmiar 44, 46, 48 idealna dla puszystej (5) Suknia którą posiadam pasować będzie na dziewczyny o wzroście 166 - 170 (w... _ann_ Sprzedam suknię Elizabeth Passion (1) Piękna nowa suknia z salonu, cena do negocjacji, tel. 535 99 55 22... Monia