Statek tonie

Statek tonie. Szczury pierwsze się ewakuują.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-gowin-podal-sie-do-dymisji-szef-porozumienia-odchodzi-z-rzadu-pis/ypy5bjr
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

jestem mocno podekscytowany, że niedługo mogą "tym krajem" rządzić Borys Budka + Kidawa-Błońska.
Może i Kopacz dojdzie do składu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

"...niedługo mogą "tym krajem" rządzić Borys Budka + Kidawa-Błońska.
Może i Kopacz dojdzie do składu?

Może to i niezły pomysł. Będą mogli zrealizować to o czym teraz tak głośno krzyczą czyli testy na koronawirusa dla każdego na żądanie, tarczę antykryzysową chroniącą przedsiębiorców, zasiłki dla zwykłego Kowalskiego, ochronę przed skutkami kryzysu dla wszystkich i ogólnie powszechną szczęśliwość po wsze czasy.

Ja pie**olę! No to mnie nieźle poniosło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

powszechną szczęśliwość po wsze czasy

Kiedy wy nieudacznicy zrozumiecie, ze jak sam nie wymyslisz, sam sie nie natyrasz i sam nie zrealuzujesz to szczesliwosci nie bedzie? Pozostanie jedynie zalenie sie na forum.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nawet nikt chyba nie zauważył, że pająk powrócił do swojej pierwotnej nazwy. Chociaż właściwym dla tej chwili, była by nazwa Krzyż. Może On się lepiej z tą anglosaską nazwą czuje ? Bez względu na to jak będzie siebie nazywał, pozostanie i tak tym, kim jest. A kim jest, to dokładnie i ze szczegółami opisał już Gdynianin.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gowin nie zgadza się na wybory 10 maja, po czym jego partia głosuje za, a jego kanapowa organizacja jest nadal przy korycie i pozostaje częścią Partii Bolszewickiej.

Już teraz wiem, jak to jest gdy maltretowana za dnia żona w nocy daje dooooopy swojemu oprawcy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mój ulubiony troll sr*k się odezwał. I oczywiście przytakuje koledze upośledzone mu umysłowo. Po prostu głupi i głupszy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

U was jest biedny i biedniejszy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie mówiłem, ze szczury się ewakuują z tonącego statku ?

image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Statek tonie

Ja czekam na głos łowcy, On mi wskaże drogę .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Statek tonie

Moze zszedł?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czeka na wytyczne od Partii dla PIS-trolli
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A Gdysiek się przezywa (jęzor!) :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...