Staz przez PUP

Witam. Poszukuje pracodawcy, ktory zdecydowalby sie przyjac stazystke do prac biurowych na terenie Banina lub okolic. Koszt stazu jest w pelni finansowany przez Urzad Pracy. Bardzo prosze o kontakt. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spróbuj zgłosić się do Transplanner
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pochwal si ejeszcze jaka branza Cie interesuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dowolna praca biurowa ? w sensie kawy robienie i sortowanie dokumentów i układanie pasjansa też ? :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Staz przez PUP

W odpowiedzi na komentarze dodam, ze w zaistnialej sytuacji (w urzedzie pracy ofert stazu w okolicy brak) branza jest mniej istotna (mam wykształcenie srednie ogolnoksztalcace), moge sie wszystkiego nauczyc. Zalezy mi na rozwoju i zdobyciu doswiadczenia.
PS. Komentarze nic nie wnoszace do tematu prosze zostawic dla siebie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan Jacek Miąskowski swego czasu szukał stażystki w swoje firmie eventowej . Moze odezwij sie do niego na FB:)

rozwoju i doświadczenia nie dam (znaczy na papierze jakieś tam mozna podać), bo za duzo do roboty nie ma w firmie jednoosobowej, ale jakby to miało pomóc w odbyciu stażu, żeby jakiś start był, to można pomyśleć... chyba, że przy okazji chcesz się przebranżowić :D

Ale w umowie o staż urząd pracy wpisuje obowiazek pozniejszego zatrudnienia delikwenta na określony okres w zależności od dlugosci stażu. Czemu tego nie dopisujesz.

Nie ma takiego obowiazku.

Mysle, ze akurat na forum takie informacje nie sa potrzebne, tak samo jak np. wstawianie mojego cv w tym wlasnie miejscu (zapoznanie sie z CV odbywa sie w trakcie rozmowy rekrutacyjnej) Uwazam, ze osoby zainteresowane zorientuja sie w temacie lub tez maja doswiadczenie w tej kwestii. Logiczne tez jest, ze zalatwienie wszystkich formalnosci odbywa sie w Urzedzie Pracy (pracodawca osobicie wnioskuje o przydzielenie stazystki- musi spelniac okreslone wymogi) gdzie podpisuje umowe. Reasumujac, zalatwienie formalnosci nie odbywa sie na forum, jest to tylko moj sposob na zorientowanie sie w temacie. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A no jak potem trzeba zatrudnić to gorzej. Bo tak to przysługę bym mógł zrobić.

Witam serdecznie. Nie wiem czy zatrudnienie po stazu jest obowiazkowe czy ustalane indywidualnie miedzy UP a potencjalnym pracodawca. Jednak ja wolalabym, aby ewentualnie byla taka mozliwosc, jesli oczywiscie pracodawca bedzie zadowolony z wykonywanej przeze mnie pracy. Mimo wszystko dziekuje za okazana chec pomocy. Pozdrawiam

Witam,
proszę o kontakt 58 681-82-19 w poniedziałek z biurem SIódmego Nieba w Baninie. Chętnie spotkam się z Panią w sprawie stażu.Marta.

Witam serdecznie.
Bardzo dziekuje, w poniedzialek sie odezwe. Pozdrawiam. Patrycja

Witam, jeśli nadal poszukuje Pani miejsca odbycia stażu z ewentualnym późniejszym zatrudnieniem, proszę o kontakt pod nr tel. 790878090.

Witam serdecznie. Bardzo dziekuje za oferte, jednak udalo mi sie juz znalezc staz.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....