Aleksandra - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalną opiekę oraz wspaniałą... Aleksandra RK - ocena (1) Masakra. Kilkanaście razy odpadła mi licówka, raz jedna raz druga raz... RK K - ocena (1) Najlepszy dentysta jakiego znam. Fachowiec. K
Kasia Ceranek - ocena (1) Korzystam już ponad 10 lat z usług dr Szatan i niezmiennie polecam! Kasia Ceranek Grzegorz - ocena (1) Korzystam z uslug DentiCo od dluzszego czasu i za kazdym razem spotykam sie z... Grzegorz Adam - ocena (1) Miła i przyjemna wizyta w gabinecie stomatologicznym, pełny profesjonalizm... Adam Babajaga - ocena (1) I absolutely do not recommend neptunedent or treatment by Dr. Damian... Babajaga Andrzej Z - ocena (1) Super miejsce, super specjaliści, super efekty! Andrzej Z zadowolona klientka - ocena (1) Najlepszy dentysta!! chodzę już od ponad 5 lat i jestem pod wrażeniem do... zadowolona klientka Zuzanna - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem. Problem który miałam od kilku lat po wizycie w... Zuzanna zuzanna - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i problem znikał po wizycie. Polecam wszystkim zuzanna Angelika - ocena (1) Z czystym sumieniem Polecam !!! Wizyta w gabinecie przebiegła cudownie !... Angelika Karolina - ocena (1) Szczerze polecam Vivadental w Gdańsku! Jest to miejsce, do którego trafiłam... Karolina Zosia - ocena (1) Polecam An-Med i dr Katarzynę Maciejewską za wykonanie protezy na... Zosia Dorota.L - ocena (1) Cała moja rodzina korzysta z usług w Neodental od 2023 roku . Pełen... Dorota.L Aleksandra - ocena (1) Polecam panią doktór Miłowską Bardzo miła, profesjonalna i rzetelna Aleksandra Lompoc - ocena (1) Małe centrum stomatologiczne z dwoma gabinetami i profesjonalną obsługą. Lompoc Margo - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza decyzja! Implant wygląda i funkcjonuje jak mój własny... Margo Michał - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza decyzja! Implant wygląda i funkcjonuje jak mój własny... Michał Sylwia.Kaczynska - ocena (1) Bardzo polecam placówkę Euro Dent ul Jabłoniowa.Moja ocena to 6... Sylwia.Kaczynska