polecam (1) Mnie się podobało- jeśli u dentysty może się podobać :)Bardzo miłe panie... Agniecha Wszystko to czego oczekujemy od specjalisty (1) Wstyd sie przyznać, ale przez strach i zaniedbanie doprowadzilem do tego ze... Tomek zależy co dla kogo ważniejsze (1) Moja opinia dotyczy wyłącznie pani doktor (nb b. miła). Założyła mi plombę,... wykpiona
GABINET dla NOWOBOGACKICH ! (1) Jeśli zarabiasz poniżej 3 tys netto miesięcznie to sobie daruj! Jestem po... Myszkin Polecam Gabinet Usmiech na 5!!! (1) Naprawdę polecam ten gabinet i panią dr. Kucharską- Polak :) Generalnie... czarek Polecam (1) Polecam długo chodze tylko do tedo centrum bardzo mila obsluga i jakosc... BOZENA Raczej ,,NIE" (1) Na pewno drugi raz tam nie pójdę a dlaczego po pierwsze drożyzna za... spłukany Polecam (1) Obsługa fachowa, miła i bezstresowa. Chyba więcej nie trzeba wymagać od... Łukasz Świetne miejsce (1) Jestem więcej niż zadowolona. Podejście do pacjenta fantastyczne, każdy... Magda Polecam z czystym sumieniem. (1) Bardzo dobra opieka stomatologiczna, milo, profesjonalnie i w przystępnych... M. beznadzieja (1) pan D.K. (obwieszony dyplomami) zacerował mi jedną dziurę (o ile to była... Izka Rewelacja (1) Wlasciwie wszystkei opinie odadja to co sama mysle o dr Krupskim, ale co mi... aga rewelacja (1) Chciałam poleci ARTDENTICO każdemu ,który obawia się dentysty.Ja dzięki... zadowolona pacjentka Jest super! (1) Polecam wszystkim ArtDentico. Profesjonalizm, bardzo wysoka jakość usług,... Wiesława_Teresa Pełna troska i profesjonalizm (1) Przemiła pani Doktor z wielką troską leczyla całą rodzinę.Z przyjemnością i... Ewa B Dobry gabinet (1) Moim zdaniem dobrze leczą zęby. Leczę zęby w tym gabinecie od 2005 roku.... K adam - opinia (1) Cieszę sie ,że trafiłem do tego gabinetu.Zrobiłem sobie mostek i jeden... adam Ania - opinia (1) Mój mąż panicznie bał się dentysty.Ja również za nim nie przepadałam.Aż... Ania dr Kurban (1) Dr Danielowi zawdzieczam proste zabki i usmiech, ktorego wszyscy mi... Aleksandra S Szczerze polecam! (1) Leczyłam się przez rok aparatem stałym u pani doktor Honoraty.Nie poleciłabym... Joanna