Straż Miejska

Straż miejska

Gdańsk, Elbląska 54/60

Założyli mi blokade na ul. śląskiej bo przywiozłem inwalide! (1) Ta formacja to poprostu żenada! Założyli mi blokade bo postawiłem auto na... andon to straż parkingowa (1) Dla mnie Straż Miejska powinna się przemianować na Straż Parkingową, bo... tenia bądź tu mądry i zaparkuj przy GUMed :) (1) odkąd wprowadzono płatnę parkowanie przy dawnej Akademii Medycznej codziennie... zenek
Jaskulski (1) Zastepca komendancika strazy gdanskiej wylatuje wlasnie za jezdzenie po... gdanszczanin Wiecie, co robili strażnicy w Wielki Piątek o 21:00? (1) Zakładali blokady na kołach samochodów parkujących pod kościołem św.... nigdy omijać z daleka (2) WITAM ! Mieszkam w Gdańsku już 59 lat. Straż Miejska omijam z daleka. dziwni... adam skwarczyński Problemy z łącznoscią (1) Próbuje i próbuje i nic. Nikt nie odbiera telefonu. Ani miejskiego, ani... Kasz zero reakcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) godz 21 nikt nie odbiera telefonu.... i to ma być straż miejska????? TRAGEDIA... ZASPIANIN Jacek Reszka - opinia (1) Zgłoszenie o godz.19.50, dyzurny powiadomił ze w ciągu 20 minut dostane... Jacek Reszka