Straż Miejska

Straż miejska

Gdańsk, Elbląska 54/60

Leszek - opinia (1) Straż Miejska moim zdaniem widzę ją tylko w samochodach nie na ulicy czy... Leszek Opcjonalny - opinia (4) Sprytnie to sobie wymyślili w gdańskiej straży miejskiej. A mianowicie żeby... Opcjonalny nnn - opinia (1) Straż Gdańska jest wyrozumiała, można się z nimi dogadać. Dwa razy źle... nnn
Artur - opinia (1) Porażka w weekend w Gdańsku zaparkowane auta wszędzie na chodniku na środku... Artur Maciej - opinia (1) Tragedia, 986 jest fikcją, nie da się dodzwonić i nikt w tym nie widzi... Maciej Justyna - opinia (1) kochani:))) dziękuję za dobre serce Justyna A ja mam dobry przykład na skuteczne działanie:) (1) Wyobraźcie sobie sytuację.... wczoraj źle zaparkowałem samochód na ul... Gedan Bezwzględni ,surowi zarozumiali zawsze mający rację (1) Dzisiaj żona odbierała mnie ze szpitala na Powstańców warszawskim Kolejowym... Arek Straż Miejska 1 listopda (1) Serdeczne dzięki za sprawną akcję kierowania ruchem w okolicy cmentarza... Grażyna Żenada a nie straż miejska! (1) Dzwoniłam na straż miejską ze zgłoszeniem. Pan z dyspozytorni powiadomił... Mika Po co nam straż miejska ? (2) Nowe znaki w mieście (szczególnie na sezon letni) to żniwa dla tych nierobów... Joy:-) Dzwonki kościelne (1) Od 4(CZTERECH) LAT... bezskutecznie proszę o interwencję w kwestii... Tomasz INTERWENCJA (1) W dniu 14.10 2017 około godz. 11 zgłosiłem blokowanie wyjazdu z posesji przy... Tomasz Warski Upomnienie (1) Mandat za za parkowanie w miejscu, które kompletnie nie zagraża... Zażenowany obywatel!!! brak ludzkich odruchów (1) Witam, mam niepełnosprawnego od 3 lat brata na wózku inwalidzkim. Dziś... Marek P. Przykre (1) Oj Panowie. Byscie sie zajeli czyms powaznym a nie spisywaniem ludzi za... Obywatelka Jak mam opłacić mandat?! (2) 1. Na wystawionym mandacie karnym widniejący numer konta jest nieczytelny,... Grzegorz Zabianka (2) Bardzo dziekuje strazniczce miejskiej niezwykle sympatycznej i przemilej Pani... Michalina Pułapka na myszy przy politechnice. (4) Na drodze rowerowej na odcinku 200m przy przystanku autobusowym przy... robi śmiech na sali (2) przystanąłem na moment swoim autem na najbardziej odludnej i w dodatku ślepej... kierowca zawodowy