Straż Miejska

Straż miejska

Gdańsk, Elbląska 54/60

Maciej - ocena (1) Na Wyspie Spichrzów pojawił się patrol interwencyjno- prewencyjny nr 13.... Maciej Agnieszka - ocena (1) Wielkie uznanie dla patrolu nr 13. Tak zaopiekowały się " porządkiem " na... Agnieszka Janek - ocena (1) Naprawdę robią wszystko, żeby nie interweniować. Niestety są leniwi i... Janek
Leszek - opinia (1) Straż Miejska moim zdaniem widzę ją tylko w samochodach nie na ulicy czy... Leszek Opcjonalny - opinia (4) Sprytnie to sobie wymyślili w gdańskiej straży miejskiej. A mianowicie żeby... Opcjonalny nnn - opinia (1) Straż Gdańska jest wyrozumiała, można się z nimi dogadać. Dwa razy źle... nnn Artur - opinia (1) Porażka w weekend w Gdańsku zaparkowane auta wszędzie na chodniku na środku... Artur Maciej - opinia (1) Tragedia, 986 jest fikcją, nie da się dodzwonić i nikt w tym nie widzi... Maciej Justyna - opinia (1) kochani:))) dziękuję za dobre serce Justyna A ja mam dobry przykład na skuteczne działanie:) (1) Wyobraźcie sobie sytuację.... wczoraj źle zaparkowałem samochód na ul... Gedan Bezwzględni ,surowi zarozumiali zawsze mający rację (1) Dzisiaj żona odbierała mnie ze szpitala na Powstańców warszawskim Kolejowym... Arek Straż Miejska 1 listopda (1) Serdeczne dzięki za sprawną akcję kierowania ruchem w okolicy cmentarza... Grażyna Żenada a nie straż miejska! (1) Dzwoniłam na straż miejską ze zgłoszeniem. Pan z dyspozytorni powiadomił... Mika Po co nam straż miejska ? (2) Nowe znaki w mieście (szczególnie na sezon letni) to żniwa dla tych nierobów... Joy:-) Dzwonki kościelne (1) Od 4(CZTERECH) LAT... bezskutecznie proszę o interwencję w kwestii... Tomasz INTERWENCJA (1) W dniu 14.10 2017 około godz. 11 zgłosiłem blokowanie wyjazdu z posesji przy... Tomasz Warski Upomnienie (1) Mandat za za parkowanie w miejscu, które kompletnie nie zagraża... Zażenowany obywatel!!! brak ludzkich odruchów (1) Witam, mam niepełnosprawnego od 3 lat brata na wózku inwalidzkim. Dziś... Marek P. Przykre (1) Oj Panowie. Byscie sie zajeli czyms powaznym a nie spisywaniem ludzi za... Obywatelka Jak mam opłacić mandat?! (2) 1. Na wystawionym mandacie karnym widniejący numer konta jest nieczytelny,... Grzegorz