Strefa zamieszkania

Ludziom machającym i trąbiącym, wyjeżdżając z tej strefy proponuję zapoznać się z przepisami. Przed pouczaniem takimi gestami warto wiedzieć czy aby na pewno ma się rację :-P
P.S. Wolę jeździć swoim autem niż zastępczym, ale przepuszczać kogoś niepotrzebnie też nie zamierzam :-D
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klakson może nie sprawi ,ze mam pierwszeństwo ,bardziej, to czy ktoś ma pierwszeństwo czy nie sprawiają przepisy i także wolę jeździć moim autem bezwypadkowym niz pokolizyjnym ,ponieważ ktoś uznał ,ze niepotrzebnie nie będzie mnie przepuszczał nie respektując pierszeństwa z prawej w strefie skrzyżowań równorzędnych. I niestety, klakson jest jedynym sposobem dającym do myślenia takim kierowcom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyjeżdżając że strefy mieszkalnej przepisy mówią wyrazie że włączamy się do ruchu!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

To postaw odpowiedni znak to się do niego zastosuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Strefa zamieszkania

Tylko prostak trąbi. Człowiek inteligentny i świadomy już dawno takich gestów nie robi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyjeżdżając ze strefy zamieszkania i dróg wewnętrznych ustępujemy wszystkim ;).
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

No jeden normalny :-D bo już myślałem że że mną coś nie tak :-D
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...