Na szkołę go!auto natknęłam się jako trochę zdesperowana kursantka innej szkoły jazdy. Nauczona doświadczeniem wiedziałam już, że należy najpierw dokładnie przeczytać opinie internautów na temat danego OSK. go!auto miało wspaniałe opinie i rzeczywiście - nie zawiodłam się! Myślałam, że już nie ma dla mnie nadziei, a Panu Wojciechowi wystarczyło kilka godzin aby nauczyć mnie tego, czego inni nie potrafili w 50! Tak profesjonalnego, indywidualnego i inteligentnego podejścia do kursanta się nie spodziewałam. Nie wiedziałam, że można tak dobrze uczyć! Pan Wojciech z miejsca dokładnie dostrzegł i zdiagnozował z czego wynikały moje trudności i od razu rzetelnie, konsekwentnie i powiedziałabym, z oddaniem pedagogicznym skupiał się na tym, żeby jak najefektywniej pomóc mi te problemy zwalczyć.Styl nauczania w tej szkole spowodował, że od razu stałam się bardziej świadomym i pewnym siebie kierowcą. Nie miałam problemów ze zdaniem egzaminów państwowych. Może ktoś po przeczytaniu tego postu uniknie mojego błędu i od razu wybierze ośrodek, który jest w 100% wart zainwestowanych pieniędzy.