Ela - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć. Córka bardzo chętnie uczęszcza na zajęcia... Ela Patrycja - ocena (1) Savy Ed w tym roku. Córka chodzi już drugi rok, jesteśmy mega zadowoleni z... Patrycja Łukasz - ocena (1) Polecam z całego serca, zawsze wszystko na najwyższym poziomie Łukasz
Anna - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Polecam wszystkim niezdecydowanym! Anna Dominika - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Tryb zajęć przystosowany do poziomu ucznia,... Dominika Momoshiki - ocena (1) Super atmosfera Momoshiki Ania - ocena (1) Polecam szkołę. Lekcje są prowadzone przez fachowych lektorów, w miłej... Ania Katarzyna - ocena (1) Sprawdzaliśmy wiele szkół językowych, sugerowalismy się opiniami Rodziców... Katarzyna nina - ocena (1) uczęszczałam na zajęcia przygotowujące do matury rozszerzonej, prowadzone... nina Piotr - ocena (1) Super atmosfera, dużo się nauczyłem Piotr Artur Kowal - ocena (1) Polecam Traduce i Pana Kamila jeśli chodzi o pomoc w organizacji numeru NIE... Artur Kowal Jolanta - ocena (1) Profesjonalna obsługa, super pomoc w uzyskaniu dokumentów w Hiszpanii. Jolanta Kamil - ocena (1) Polecam z całego serca, uczęszczałem na korepetycje z języka angielskiego.... Kamil Arek W. - ocena (1) Bardzo sprawna pomoc w organizacji dokumentów potrzebnych do zamieszkania w... Arek W. Roman D. - ocena (1) Wzorowa pomoc w uzyskaniu numer NIE we współpracy z Traduce. polecam! Roman D. Oliwia - ocena (1) Super miejsce dla każdego kto chce zapoznać się z językami azjatyckimi.... Oliwia Domi - ocena (1) Moje ulubione miejsce w trójmieście! Domowa atmosfera, ludzie mega, lektorzy... Domi Wera - ocena (1) Świetne miejsce do nauki języków i poznania nowych ludzi! Poza szkołą... Wera Wiktor - ocena (1) Duży plus za kontakt na każdym etapie organizacji numeru n.i.e. Serdecznie... Wiktor Agnieszka Karolczak - ocena (1) Polecam, zdalna organizacja dokumentów przebiegła wzorowo. Agnieszka Karolczak