:) (1) Ile to już czasu minęło odkąd po raz ostatni przekroczyłam próg tej... Maria xD (1) Moja szkoła !! tez ją kocham ;** Only_You_xDD strona interentowa (1) Czy ta szkoła ma jakąś stronę internetową? absolwentka
SUPER SZKOŁA (1) Szkoła bardzo fajna.....polecam każdemu. Jestem bardzo zadowolona. Chodzi do... matka pulina - opinia (1) Bardzo dobra szkoła.Polecam uczennica (byłej klasy 6b) pulina uczen 2006/2007 - opinia (1) jeśli ktoś tam nie chodził tyle lat co ja to niech wie ze to najgorsze lata... uczen 2006/2007 Super!!!! (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły. Jestem zachwycony profesjonalizmem... Tata Andrzej Swietna szkola (1) Kocham ta szkole!!Bu$ka! Paulinus Natalia - opinia (1) Szkoła wspaniała, wiele wspo0mnień, super nauczyciele. Nie bez powodu... Natalia Rafaello - opinia (1) Gorąco jako rodzic POLECAM!!! Rafaello festyn (1) czy ktos wie czy 18 czerwca ma byc jakis festyn? podobno miala to byc... tolkanr1@tlen.pl POWODZENIA (1) ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ..... KUBA macko - opinia (1) Sam kończyłem tą szkołę i jestem dumny, że właśnie do niej uczęszczałem.... macko Bardzo mile 3 lata.... (1) Chdzilam do tej szkoly przez 3 lata i musze przyznac ze szkola jest bardzo... Pattusia00 yo beka (1) chodze do tej szkoły od 6 lat bardzo mi sie podoba.chociasz nie które osoby... Przemek 6a 2006/2007 Kochana siedemnastka.. ;) (1) Szczeże mówiąc to o wiele bardziej podoba mi się siedemnastka niż... Monika =^;,^= osek - opinia (1) Chodzę tam (niedługo skończę) i muszę powiedzieć że u mnie w klasie są 3... osek mój syn złamał tam rączkę (1) pobili go i złamał Mama lalala (1) najlepsze co moze byc :P damian Rocznik 80 (1) Taaaa,Mocarska była super szczególnie jak rzucała kredą albo cyrklem.A była... Michał