Wysoki poziom (1) Pani Tomaszewicz, pan Jaworski - świetni nauczyciele matematyki.... absolwentka ;] (1) gites malines. ;] Jaareeek Uczennica - opinia (1) Świetna szkoła! Ludzie, nauczyciele i inni pracownicy stwarzają... Uczennica
Agata - opinia (1) Chodzę do dziewietnastki.jestem teraz w klasie maturalnej.jestem zadowolona z... Agata do jaaa:) (1) nie wiem czy chodzisz/chodziles do tej szkoly czy nie ale ja chodzilem i wiem... Sun Tzu absolwent (1) jestem absolwentem tej szkoly.rocznik 1994-98 wowczas szkola reprezentowala... karollo szkoła nie dla leni (1) Jeśli za kimś chodzi leń to idąc do tej szkoły niech wie, że nie da sobie... absolwentka Szkoła (1) Bardzo dobra szkoła. Najlepsi nauczyciele :))) Wysoki poziom nauczania .... T. Tomaszewski Świetna Trójka (1) Kolejny rok w Trójce. Bardzo sobie chwalę, cudowna szkoła. Co do progów... Trójkowicz ok (1) Ja osobiście chodziłem do tej szkoły parę lat temu (w 2005 skończyłem) jestem... spokojny człowiek Cudowna szkoła (1) Nie ma lepszej szkoła, jak IV LO:) Cudowna atmosfera, zarówno uczniowie jak i... Olcia kam - opinia (1) :) kam POLECAM :D (1) Witam, ukończyłam tą szkołę w tym roku i jestem z niej bardzo zadowolona..... Panna A. dojazd do szkoły (1) Dojazd do szkoły jest dobry. Zarówno blisko od kolejki, aurobusu. Troche... mim zgadzam sie z absolwentem (1) Tylko dużo szumu i propagandy nic poza tym best Do x (1) No cóż, jak ktoś się nie uczy to i nie ma z czego matury pisać... y Szkoła na 5 :) (1) Ukończyłam szkołę jakiśczas temu ale to były trzy najlepsze lata mojego życia... Absolwentka Moja buda :)) (1) Chodzę do tej szkoły 2 lata. Ogólnie podoba mi się w niej, lecz nauka czasem... Koliberek1990 mieszane uczucia (1) mam dosc mieszane uczucia co do tej szkoly.poziom nauczania zalezy w duzej... uczennica :] (1) jestem absolewsntka IV LO z 2006r... :] niektore z niżej zamieszczonych... absolwentka IV LO