Szukam koleżanki :):)

Witajcie :) Mam niecałe 21 lat i jak to często w życiu bywa stare, dobre znajomości niestety już "zanikły" :) Każdy wybrał inne studia czy pracę i kontakty się urwały a jednak tak jakoś smutno czasem :) Nie mam męża (ciągle narzeczony ;) ). Interesuję się muzyką, lubię grać na gitarze i śpiewać, studiuję i pracuję :) Jeżeli któraś z Was miałaby czasem ochotę spotkać się na pogaduszki przy kawie lub piwku a może pójść na plażę lub po prostu na spacer.. piszcie w tym wątku :) Mieszkam w Gdyni na Dąbrowie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki :):)

hej:)

JESTEM MŁODA MAMA, Z MIŁA CHECIA POZNAM Ciebie..

moje gg

33255647.. bedziemy czekac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej ja podobnie jak ty tez z checia wyszlabym z kims na piwo bo wszystkie moje kolezanki rozsypaly sie gdzies po swiecie a mam czasem ochote z kims wyjsc i pogadac:)pisz gg5302305:)

Natalia szkoda ,ze wcześmniej nie trafiłam na Twój post - mieszkałąm na Dąbrowie, teraz w Gdańsku ;/

przestańcie szukać przyjaciół przez internet bo to żałosne.chorzy wy jesteście czy co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

ja jestem z Cisowej mieszkam to od 2 tygodni, i kompletnie tu nikogo nie znam, smutno wracac z pracy i nie miec gdzie wyjść czy z kim pogadac, jak masz ochotę to się odezwij, moj nr gg 12489768

Inne tematy z forum

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...