Ten lokal to pomyłka.

Przyjechali do Mnie znajomi na weekend, chciałem zabrać ich do fajnego lokalu, pomyślałem DREAM CLUB, nowo otwarty, jeszcze nie byłem, ale super wypromowany.
NIESTETY totalna porażka, już na dzień dobry SZATNIA 5zł!!!, myślę co jest, oni tam te kurtki, płaszcze chyba piorą ;), ale to był dopiero początek, lokal wystrój, OK. (o gustach się nie dyskutuje), Duży, przestronny, chociaż pierwsze co zauważyliśmy to podłoga po niecałym miesiącu wygląda jak po kilku latach, ale to szczegół, usiedliśmy przy stoliku 7 os. Każdy coś zamówił.
Ceny hmm za 40ml finlandi chyba 11 zł. Złożyliśmy zamówienie 4 drinki, jakieś soki, 4 kieliszki wódki, razem ok. 150 zł, a tu nagle z Nienacka pojawia się kelnerka i twierdzi, że musimy zamówić butelkę czegoś, żeby móc siedzieć przy stoliku!!! Po czym dodaje, że butelka FINLANDI będzie Nas kosztowała 197 zł:)
Razem ze znajomymi do biednych nie należymy, ale to chyba lekka przesada, nie lubię być robiony w …, po co nam butelka „czegoś”, Jak Ja mam ochotę na kilka kieliszków 3-4 a nie całą flaszkę, część Pań na drinki, druga część na wino itp.
Ale się rozpisałem, podsumowanie: więcej tam się nie Pojawie.
Ps.Dobrze, że toaleta jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dla klientów którzy nie rozumieją zasad rezerwacji stolika postaram się jeszcze raz w prostych słowach :)wytłumaczyć jak to funkcjonuje - za stolik w DC płaci się 50 zł zamiast tego można zamówić butelkę alkoholu np.wino musujące za 75 zł. W przypadku 7 osób to cena 7zł od osoby dla porównania średnia cena w większości popularnych trójmiejskich lokali to 10 zł za os. Przykro mi że nie wszyscy są w stanie to zrozumieć ale na to już jako menager nie mam wpływu. Każdy klient jest o tych zasadach informowany jak prosi o stolik nie mniej jest grupa ludzi która siada chowając plakietkę "rezerwacja" niestety z tond te nieporozumienia . Ps stolik w sobotę lepiej rezerwować tel. bo rzadko kiedy zostają jakieś wolne .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Odpowiedź obiektu:

te "menager" kup sobie słownik lepiej, jeszcze nie wiedzałem żeby ktoś tak slaleczył słowo "stąd' na "z tond"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpowiedź obiektu:

Heheheh dobre. Nie czepiej sie, prawidzy menadzer nie potrzebuje znac zasad ortografii, podstawowe braki w edukacji nadrabia znajomoscia luckiej psychologii!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0