ja sluzbowo - na statek! :-) (3) cos mi sie wydaje ze niektorzy tu obecni pomylili forum na ktore pisza..?... Kuba dla tych co lubią czekoladę (19) CZEKOLADA TO WARZYWO..... I JEST ZDROWA Czekoladę produkuje się z ziaren... gdanszczanka Rodzina, ach, rodzina... (5) Ludzie, ratunku, co się dzieje!!! czy z rodziną można wyjść dobrze tylko na... Minka
Czy to się opłaca? (2) Bardzo modne wśród studentów są wakacyjne wyjazdy do USA-do pracy,czy to... Marta POSZUKUJE SLONECZKA Z GDYNI (5) POSZUKUJE SLONECZKA Z GDYNI MAJA Stronić od ludzi.... (12) Czy macie czasami takie uczucie w sobie, ze chccielibyscie sie zamknąć we... Ka. zapytanie (15) poradzcie mi!!! żadko gdziekolwiek bywam gdzie mam iśc z kimś kto nie jest z... beatka31gdansk akurat dzis... (5) no tak... akurat dziś mnie wzięło na rozdrapywanie ran po zakończonym... Ali Czy kobiety są wzrokowcami ? (21) Powszechnie się mówi, że kobiety nie są wzrokowcami. Czy to prawda ? (bo jak... Maras brunetki czy blondynki (6) hejka wszystkim....wiem ze kazdy czlek ma inny gust i nie sprawa koloru... iwonka1 Sylwek (1) Pomocy !! Potrzebna podpowiedz gdzie mozna kopsnac sie na sylwka,blisko... freebaby Przyjaźń a może coś więcej... (9) Hymm... nie będę ukrywał że jestem obecnie samotny i poszukuję swojej drugiej... mic_check Sylwester (6) Ludzie pomóżcie mi coś wymyślić na temat : JAK SPĘDZIĆ SYLWESTRA? Nie mam... Magda19 Spodnie skorzane (2) Czesc!!! Czy ktos z Was ma do sprzedania skorzane spodnie?? Dla kobiety o... Mika Witam (1) Jestem tutaj nowy, i jestem z Rzeszowa ;) mysle, że będzie nam się dobrze... Hubercikk Moze ktos chce SONY CD5? (1) Telefon Sony CD5 - szanowany, w dobrym stanie, - + ladowarka, - +... Leszek® Poszukuje opiekunki do dziecka (2) Pilnie poszukuje opiekunki do dziecka na 4 godz. jutro wieczorem 19.12 miki SYLWESTER (5) Czy ktoś wie gdzie można tanio i miło pobawic sie w Sylwestra, w trójmieście? mrówa SyLwEsTeR 2002 (1) Wszystkich niezdecydowanych zapraszamy na sylwestra do Drzewiny;-) 4 dni... Leszek® witam i pytam (20) witam zaglądaja tu sympatyczne ale dojrzałe kobiety? sympatyczny