SYLWESTER 2002 (3) Co robicie w sylwestra? Gdzie można pójść? Zaczynam się powoli zastanawiać i... RuBu Sylwester 2002 (3) Ze znajomymi szukamy kwatery na Sylwestra w pobliżu Gdańska, na około trzy... Jolcia zakochalem sie po raz drugi.. (17) ..w tej samej Kobiecie.. pol nocy nie przespanej, teraz pracowac nie moge..... zakochany
jaka ta jesien jest smutna..... (5) hm...popadam powoli w melancholie...potrzebuje jakiegos sloneczka ,ktore by... MAJA Może ktoś chce pograć ze mną na gitarce (6) Witam, Do zapolonych gitarzystów i gitarzystek ,klasyk , akustyk. Może ktoś... Michael what's up (14) what's up ? doc Stare Dobre...:) (5) Hejka :) Poszukiwani sa Sympatyczni Ludkowie na wspólne pokołysanie się na... joolia sklep komputerowy (5) czy możecie polecić mi tani i dobry sklep z komputerami. Chcę zmienić sobie... student Zdrada- rodzaje (43) Mam do Was pytanie czym jest dla Was zdrada drugiej osoby, czy potraficie... tusia pomocy!!!!gdzie iść na kawę? (7) poradzcie mi!!! żadko gdziekolwiek bywam gdzie mam iśc z kimś kto nie jest z... beatka31gdansk jest tam kto? (5) co tu tak pusto?, nie ma ciekawych tematów. powiedzcie co myślicie o... maksila Aquapark (7) i oczom jego ukazaly sie polnagie niewiasty... czlowiek idzie sie wyluzowac,... widziano mnie juz wczesniej.. Pomoce naukowe :-) (5) Czy znacie jakieś strony na, której są różne pomoce naukowe. Studiuję na PG i... student dylemat (9) być różą czy kolcem? maksila DZIEWCZETA ;) (6) To co napisal "widziano mnie juz wczesniej" na temat Aquapark-u,przeklada... RED Pomozcie mi...nie umiem wybrac miedzy dwoma facetami..obu ich chce.. (20) Nie umiem wybrac miedzy dwoma facetami..obu ich chce...fascynuja mnie...sa... zagubiona Zwiazki na odleglosc (15) Co myslicie o zwiazkach na odleglosc, z marynarzami itd? tusia Normalne? (7) Mam 19lat i zero wszelkaich doswiadzcen mesko-damskich, i niepisze tu o... ? Chore........ (43) Wiecie co ten swiat jest naprawde chory, wlasnie wrocilam z Warszway od... Tusia Pomóżcie mi! (8) Czeœć!Mam na imie Jolka i pisze do was w ważnej sprawie(przynajmniej dla mnie... załamana