Tragedia....

Barmani ----> kultura poniżej normy - .... Przy trzecim zamówieniu drinków, na moją odpowiedź, że nie mam drobniejszych pieniędzy (a było to tylko 50 zł) barman bezczelnie zabrał zrobione przed momentem drinki i rzucił pieniądze nie mówiąc słowa. Jeżeli ktoś lubi oglądać na żywo staczających się ze schodów ludzi,...., to jest to doskonałe miejsce - na niezły ubaw;P...Jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim chamstwem i ....jedyną pozytywną stroną jest dobra muzyka i miła ochrona, posiadająca wysoką kulturę osobistą wbrew ogólnie panujacej opinii o ochroniarzach....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szefostwo pozwoliło mi odpisać więc pozwolę sobie wyjaśnić sytuację .
Osobiście obsługiwałem panią Anne . Poinformowałem ją że nie mam drobnych i poprosiłem o drobne pieniądze . Pani nie przebierając w słowach powiedziała że to nie jej problem tak więc musiałem przeprosić panią i odmówić sprzedaży . Proszę uwierzyć że nie jest miłe jak pijana kobieta wyzywa cię przy wszystkich jedyne co można w takiej sytuacji zrobić to nie sprzedać więcej alkoholu . Niestety często się zdarza że w trakcie imprezy zabraknie drobnych niezależnie od tego ile ich się przygotuje wcześniej . Ponieważ były nieraz zarzuty o wyłudzanie napiwków to teraz staramy się przed podaniem drinka upewnić się czy na pewno będziemy mieli wydać resztę .
Wiem że barman to zawsze ten zły ale proszę zrozumieć że to praca jak inne pani piła i się bawiła a ja pracowałem więc niestosowne było obrzucanie epitetami tylko dla tego że zabrakło drobnych .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu:

2 różne opinie na temat tego wydarzenia powodują, że nie da się obiektywnie ocenić zaistniałej sytuacji. nie wiadomo, czy klientka o ''za dużych'' wymaganiach czy nieprofesjonalna obsługa. tak czy siak zdjęcia z klubu mówią same za siebie- klienci to patologia, a klub ma niski poziom
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0