Tragedia

OKej jestem w środku. I co? Gdzie jest ten szau? Gdzie ten przepych i blichtr? Dodam tylko że wrażenie robi tylko ściana z żarówkami co się świecą w rytm muzyki. Buahahahaha teraz popularne są ścianki LED - więcej można z nich wyciągnąć o wiele więcej, a to co tam jest to jest patent z przed 10 lat. ŚMIECH. Kolejna sprawa... Gdzie są te żyrandole i jakieś lampy co pisał pan w pierwszy poście...? To są jakieś koraliki zawieszone na słupkach TYLE. Pan w barze jak zapytałem sie po ile bron to powiedział mi tylko "Kupujesz czy nie?" Jak powiedziałem że nie to po prostu odszedł. BRAWO. Generalnie konkurencja dla vivki i tropikalnej. Tyle. Jedeny plus że
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Kolejna "konstruktywna" opinia - chyba nie ma sensu polemizować i jeszcze raz tłumaczyć że np. ścianę z led można kupić w co drugim specjalistycznym sklepie a taką z żarówek zrobić jest w stanie kilka osób w Polsce no ale intencją takich postów nie jest raczej brak zrozumienia tylko próba zaszkodzenia klubowi ( ciekawe komu na tym zależy ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0