Trzej krolowie

Co myslicie o tym by dzieci chodzily I w domach spiewaly koledy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

A co myślisz o tym, żeby po domach nachodzili cię świadkowie Jehowy, muzułmanie lub ktokolwiek inny nachalnie promujący wiarę?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

JUz jakis tydzien temu po ulicy Imbirowej chodziło dwóch nastolatków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ladnie spiewali?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dalej wypychajcie swoje dzieci, pozbywajcie sie ich, szuksjcie im zajecia!!! A moze Wy rodzice moglibyscie posiedziec z dziećmi troche w domu.Zrobcie szopke, male przedstawienie, pospiewajcie razem kolędy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

To samo, co o dzieciach chodzących w Halloween.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Halloween to tradycja z ameryki a trzej krolowie to tradycja nasza religions a przy tym dzieci ucza sie jak jest ciezko w zycia sie czegos dorobic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Tradycja to była córka węglarza.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rok temu chodziło 2 łebków w szalikach jakiegoś klubu i śpiewali koledy. Hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedyś to nikt nie widział problemu, a teraz temat religii wywołuje u was rozwolnienie. Nagle wszyscy doszli to wniosku że religia to zło itp. A pewnie większość z was ma sakramenty, chodziło do kościoła, modliło się. Może więcej tolerancji, katolików się czepiacie że to tacy źli ludzie o wąskim światopoglądzie, a sami nie potraficie wykazać się odrobina empatii i zrozumienia. To szczyt hipokryzji. Ludzie dziela się na dobrych i złych obojętnie od przekonań czy religii. Jeśli człowiek nie robi krzywdy bliźniemu i żyje uczciwie to niech sobie wyznaje co chce. Wesołych świąt dla wszystkich.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

Bo jeszcze nigdy kościół tak otwarcie nie doił państwa jak dziś i tak bezczelnie nie ingerował w politykę.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

najbardziej zabójczy dla kościoła stał się...nomen-omen..dostęp do wiedzy/informacji: czym on tak naprawdę jest i co tak naprawdę robi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nomen omen to wszystko może być nie prawdą jak większość informacji. Niech każdy z nas żyje według swoich przekonań, a drugi niech się nie czepia i będzie ok.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Głos rozsądku, zatem krzyżyki, religia i klecha won ze szkoły aby wszyscy uczniowie mogli żyć według własnych przekonań.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Generalnie jestem przeciwnikiem ataków na przedstawicieli jakiejkolwiek wiary: wolnoć Tomku w swoim domku. Wszelkie instytucje państwowe (urzędy, szkoły itp) powinny być wolne od wpływu jakiejkolwiek wiary. Jedynym przedmiotem w szkołach dotyczącym wiar powinno być religioznawstwo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

to niech katolicy że swoją religia siedza w kościele a nie innym życie urządzają
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

chrobry,sobieski i moscicki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli w swoich domach, nie mam nie przeciwko. Mogą nawet stać, nie muszą chodzić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Trzej krolowie

Nie lubiłem tego w mieście, to i na wsi nie polubię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Trzej krolowie

Trzej królowie to piękna tradycja . Wczoraj byli u mnie ,pięknie śpiewali wspaniałe stroje mieli . Tak miło i świątecznie się zrobiło. Ludzie odczepcie się od kościoła ten kraj jest katolicki czy się to komuś podoba czy nie . Tradycje trzeba kultywować bo inaczej będziemy mieli Francję multi-kulti Sam dałem 50 zł aby dalej tak ładnie nam kolędowali .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Weź się lecz parobasie.
Będzie mnie tu Francją straszył a może Szwecją od razu, kto głupi się urodził ten głupi zdechnie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie będzie tu Francji lgbt i innych .To katolicki kraj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Cieszmy się i radujmy bo dzięki dobrej zmianie mamy kolędnikow a nie beżowych po prośbie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....