Tuchomska

Mam już dosyć szczekania tych kundli na tuchomskiej. Pies po 22 powinien być w domu albo budzie dopilnowany przez właściciela a nie szczekać na całą wieś !!! Niech właściciele o to zadają to ich obowiązek!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Tuchomska

Hahahaha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jesteś na wsi. Nie podoba się? Won do miasta!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 24

Nie won do miasta , jak się odzywasz do ludzi chamie.. Ja tu mieszkam 19 lat i obserwowaliśmy trochę w tym Baninie naszym i psy z gospodarstw tak nie ujadają jak psy puszczone samopas do ogrodu po nocy i w d.......e je macie za przeproszeniem. Siedzi w ogrodzie i drze mordę po nocy. w usa jest przepis ,że wzywasz policje ,która da Ci pouczenie. Jak to nie pomaga za drugim wezwaniem dostajesz mandat. Co darcie mordy psa ma wspólnego z ekologią i szacunkiem do sąsiadów. Zastanów się co piszesz to nie jest tak ,że wolność Tomku w swoim domku. Naucz się żyć między ludzmi. Psa się wychowuje . Albo trzymasz w domu a jak nie to daj komuś kto się prawidłowo psem zajmie. a ty mądralo jak nie potrafisz szanować innych to zmień miejsce zamieszkania. Paniał!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bydle nie wie jak zachować sie na drodze i myslisz ,że bedzie umiało ułożyć psa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mieszkam na Tuchomskiej i najbardziej w naszej okolicy ujada pies mieszkańców z dziada pradziada; przyjezdni swoje pilnują.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja mieszkam na lotniczej pies się ww kk uu rr ww iii aa cala noc na koty wytłumacz mu żeby zamknal morde
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co w mieście psów nie ma hahahah
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie po to był ten temat, żeby kogoś obrażać i wyzywać chodzi o jakieś zachowanie się i szacunek masz psa zadbaj o niego. Ludzie po pracy chcą odpocząć a nie słuchać jak pies ujada a jego właściciel ma go w d.... i sąsiadów też.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie też ujadają. Mam takich sąsiadów co tak głośno ględzą, że cała ulica musi ich słuchać. Jakby wszystkich musiało interesować co mają do powiedzenia. Gadają tak jakby byli na targu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

to idz i zwróć uwagę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedna taka rodzina na ulicy (nie Tuchomska) a cała ulica chcąc nie chcąc musi ich słuchać. Ledwo wyjdą z samochodu, ledwo drzwi otworzą muszą ciągle głośno gadać .janusze nie zrozumieją jak im uwagę zwrócę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ludzie, macie coś nie tak pod deklami, skoro przeszkadza wam nawet gadanie...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludziom wszystko w tej miejscowości przeszkadza , jak chcą mieć ciszę to powinni zamieszkać na bezludnej wysypie !!! Co niektórzy to takie dzikusytuacje co życia nie znają !!!a pies jak musi uważać to niech upada po to jest !!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czyli najlepiej siedzieć cicho, czytać książkę i nie odzywać się ani słowem. Inaczej z automatu stajesz się intruzem.
Jak sie kupiło dom ze scianami kartonowymi to co sie dziwić potem że słychać co sie u siada dzieje?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie trzeba było kupować domu w szeregowcu tylko gdzieś w polach na odludziu to było do przewidzenia ze będzie głośno jak w szeregu mieszka kilka rodzin !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

psy na smietnik
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Chyba w Twoim szeregu masz głośno!!! To nie od zatloczenia zależy tylko od ludzi którzy Cie otaczaja. Ja mam sąsiadów na poziomie i żyjemy sobie sielankowo w szeregowcu na Kryształowej. Tyle w temacie.

Kiedyś jeździłem z rodzicami w każde lato na wakacje do dziadków na wieś . Psy ujadaly strasznie. W każdym gospodarstwie. Jest jeden sprawdzony sposób. Petarda. Wystarczy jedna mała 'pocieranka' i cisza do rana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dzięki

ja wszystko biore

Do pyska?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....