UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Ann - ocena (1) Zawsze mają najlepsze ceny, u innych agentów składki dużo wyższe, Pani... Ann Basia - ocena (1) Polecam Panią Joannę. Pomogła wybrać najlepsze ubezpieczenie do moich... Basia Piotr - ocena (1) Pani Agnieszka Nieckliwo zawsze znajduje mi najlepszą ofertę. Dziś znalazła... Piotr
Wojciech - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Karoliny Wojciech katarzyna - ocena (1) Bardzo dobra obsługa. Pani Joanna bardzo szybko zrozumiała czego potrzebuję i... katarzyna Jan - ocena (1) Bardzo dziękuję całemu zespołowi Ubezpieczalni, a szczególnie Pani Alinie w... Jan Tomasz - ocena (1) Szybka i profesjonalna obsluga Tomasz Jan - ocena (1) Pani Alina bardzo pomocna. Dziękuję! Jan Kamil - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z ubezpieczenia w tym miejscu. Oferta była... Kamil Filip - ocena (1) Sprawnie Pani Karolina pomogła mi z ubezpieczeniem Filip Michał - ocena (1) Pani Alina super agentka! :D Michał Renata - ocena (1) Bardzo polecam ubezpieczalnie,Pani Karolina dopasowala ofertę do moich... Renata Jerzy - ocena (1) Pani Karolina to profesjonalistka, która w pełni angażuje się w dobór... Jerzy Żaneta - ocena (1) Od lat korzystam z usług Ubezpieczalni i jestem bardzo zadowolona.... Żaneta Marta - ocena (1) Polecam Ubezpieczalnię na Morenie. Pani Karolina to prawdziwy profesjonalizm... Marta Maria - ocena (1) sprawna, miła obsługa. polecam panią Joannę Różycką Maria Barbara Białecka - ocena (1) Pani z obsługi miła i kompetentna Barbara Białecka Wdzięczna Klientka - ocena (1) Po raz kolejny nie zawiodłam się na tej agencji i Panu Hubercie. Polisa... Wdzięczna Klientka Daniel - ocena (1) Jak zawsze szybko i bez problemu. Polecam pracę z Panią Joasią Daniel Maria - ocena (1) Dziękuję za szybką pomoc w usłudze ubezpieczenia pojazdu. Polecam Panią... Maria