UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

dogodne miejsce (1) ubezpieczam tam mieszkanie i samochód - bardzo dobra obsługa i doradztwo,... Karolina mega profesjonalnie i szybko (1) mega profesjonalnie i szybko - polecam tomaszz polecam (1) szybko, sprawnie i konkretnie Wioletta
moja ubezpieczalnia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Pani Monika, która mnie obsługiwała jest... Danuta Górka Polecam (1) Miła i kompetentna obsługa. Xan Super (1) Serdecznie polecam, bardzo miła obsługa i przystępne ceny Weronika Polecam! (1) Zawsze miło, sprawnie i rzeczowo. Weronika Klient (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Szybko, konkretnie. Pani sprawdziła w... Wioletta Godawa Pozytywne wrażenia (1) Przemiła Pani, kompetentna, błyskawicznie załatwiona sprawa Starsza Pani Profesjonalna obsługa (1) Serdecznie dziękuję Pani JM za profesjonalną pomoc i wybór najlepszej oferty. Erwin Ubezpieczenie podróżne (1) Kupuję w tym biurze ubezpieczenia na wyjazdy zagraniczne od kilku lat,... Daniel Odpowiednia osoba (1) Tak jak powyżej, Pani J. Gawryś jest odpowiednią osobą na tym stanowisku.... Mirosław Dobre ubezpieczenia (1) Pani Asia pomogła znaleźć najlepsza ofertę, wszystko udało załatwić się... Kacper opinia (1) dziękuję za fachową pomoc P. J.Gawryś Karolina S. Polecam (1) Ubezpieczałem Auto u P. Sylwii super doradziła i wybrałem odpowiednią... Ulek POLECAM! (1) Poprzez profesjonalne i rzetelne podejście do klienta, wykazanie się dużą... Agnieszka oc (1) Najlepszy zakres w najlepszej cenie. Dziekuje pani Monice Danka Ubezpieczenie na wpad na narty (1) Pan Mateusz, którego można spotkać w Galerii Bałtyckiej jak i na Morenie... Klientka piotr - opinia (1) Miła i szybka obsługa (p. Joanna), dobre ubezpieczenie (Warta). Serdecznie... piotr Ubezpieczenie (1) Polecam zgłosić się do Pana Mateusza w kwestii ubezpieczenia na życie,... Marcin