UWAGA PEDOFIL

Dzisiaj ok godziny 7 na ul.Poziomki facet ubrany w żółtą kurtkę czarną czapkę ciemne spodnie i ciemne buty . Zaczepił moją córkę , powiedział że jej mama kazała mu odprowadzić ją do szkoły.Córka uciekła .
Proszę mieszkańców Banina o zwrócenie uwagi na tak ubranego faceta.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy powiadomiliście policję?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: UWAGA PEDOFIL

Ale 7 rano czy o 19?Dzieciom trzeba uświadamiać żeby nie rozmawiali z obcymi i tak jak twoja córka zrobiła uciekła takiego to bym żywcem pogrzebał w ziemi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sorry nie doczytałem uważnie posta ale trochę późno powiadamiasz rodziców na forum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Logiczne, że o 7 rano. O 19-stej odprowadzić kogoś do szkoły? Trochę logiki
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkam na Poziomki, będę obserwować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po Jasia i malgodi tez chodził

Jasia i Małgosi to jego ulubiona

Czy ktoś zgłaszał na policję ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodzę tam rano z psem ok. 7 też zwrócę uwagę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak ,to prawda z tym pedofilcem jednym, no to trza widły trzymać w pogotowiu .Tylko, że dzisiaj w internetach,to se ludziska mogą wszystko napisać o wszystkich. Ostatnio na ten przykład,to napisali,że Rambo se nie żyje,a się okazało,że on wcale nie umarł ino się lekko zmeczył na siłce i za długo się zdrzemnął .Także Rambo ma się dobrze i będzie kręcił kolejnego Ramba,tym razem nie będzie walczył z Ruskami,Azjatami tylko ze zmarszczkami i łysieniem .

P.s Tera ,to w Baninie nikt nie założy żółtej kurtki.

Pozdrawiam czujny Zdzisek
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tobie ino se trza na południe wracać :-)

Skąd wiesz że pedofil ? Z tego co piszesz wychodzi na to że ew. Porywacz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zadzwon na policję. Zgłoś to, to będą patrole
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeciez my nie mamy policji w Baninie, a na prośbę o patrol usłszysz, ze jest jeden policjant na posterunku i nie moze go opuścić :P

Wczoraj o podobnym opisie widzialam na bajecznej jak majstrowal przy skrzynkach z gazem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

taj jak Zdzisek napisał teraz jak ktos nosi żółta kurtkę to zlinczowany zostanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to ksiądz nie może chodzić w żółtej kurtce?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widzę,że dla niektórych to temat do żartów ,gratuluję poczucia humoru-widać,że autorzy nie mają dzieci-współczuję ... Z tego co się dowiedziałem był na Pszennej około 6 (rano) i widziany był na os Familijnym... Policja powinna wiedzieć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

to jest jakas masakra, a co gorsza jeszcze na facebooku na stronie solectwa to umieszczaja , tylko po co ?
A jak jutro zalozy inna kurtke i buty to co ?
A jak ja mam zolta kurtke i czarne buty to mam sie bac chodzic kolo szkoly ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na koniec wyjdzie, że żaden pedofil tylko ktoś chciał podp... sąsiada, którego pies załatwia się pod jego furtką, ale nie ma na tyle odwagi, żeby zwrócić mu uwagę, więc obrzuci go anonimowo g... na forum.

To dosyć dziwne, ale dzisiaj ok godz 18 ktoś pasujący do tego opisu (żółta kurtka, czarna czapka) próbował "złapać stopa" na pszennej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To trzebabylo się zatrzymać i profilaktycznie lutować w centralny punkt a potem na spytki,swoją drogą oprócz romów i ukraińskich pobratymców to coraz więcej jakiś dziwnie zachowujących się typków kręci po ulicach,miejscowość się rozrosła i wszyscy rozumieją że taka osp jest niezbędna w razie co ,ale o komisariacie pp cisza,to już chyba czas żeby ktoś o tym pomyślał bo nawet jakaś niekontrolowana bójka w miejscowści powyżej 5tys mieszkańców,nim te obiboki z żukowa ruszą 4d może skończyć się tragedią nie mówiąc o samosądach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz rację Uhm , szkoła która już dawno jest za ciasna i OSP to świętość banina - nie myślą o złodziejstwie które się tu rozmnaża w strasznym tempie, o oświetleniu , nie mówiąc o drogach i kominikacji wiejskiej -placyki fitnes które potężne pieniądze kosztują i stoją puste , jakimś dziwnym kluczem myślenia tu się ludzie posługują . Dziś rano jadąc żukowem od strony kartuz wiszą fajne banery na płocie o burmistrzu żukowa który jest starym ormowcem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

uhm posłuchaj mieszkańcu kurnika nikt z Żukowa nigdy tu nie robił awantur, przestań szczuć ludzi na siebie. Z pisu jesteś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ty czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? zresztą jak większość uczona w tych religijnych szkołach ,gdzie jest napisane że ktoś z Żukowa robi awantury?
Odnosi się do Policmajstrów którzy tam urzędują itd.
Co za kretyn teraz nic mnie już nie dziwi...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dzięki za informację. Myślę, że taka normalna czujność jest najlepsza, a w żadnym kraju policjant nie stoi na każdym rogu ulicy.
Ci, którzy chcą sobie popisać bzdety i ponarzekać to może niech piszą gdzie indziej, najlepiej do pliku. Ciekawe, ze te najbardziej zjadliwe i niby- to-odważne komentarze są podpisane "anonim" albo "mieszkaniec". Ktoś się wstydzi swoich poglądów?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

A nie zadałeś sobie pytania, że może autor po prostu kłamie chcąc obrzucić g... nielubianego sąsiada i historyjkę z pedofilem wymyślił, bo najłatwiej ją rozpowszechnić?

No to może powinien dorosnąć. Anonimowość w internecie to bujda, dlatego proponuję przestać udawać i podpisywać posty, Drogi Anonimie. Wtedy takie forum ma sens.
Gdybym ja takie powiadomienie tu publikował, podpisałbym się, fakt. Bez podpisu wiarygodność jest dyskusyjna.

A ja nazywam się Michalina Gruszkowa Haha

Dziwni ludzie jesteście ktoś ostrzega przed dziwnym typem a wy co?tylko głupie komentarze.Następnym razem nikt się nie odważy poinformować o takiej sprawie bo po co i tak ludzie będziecie bronić złego że może uczciwy albo złośliwy sąsiad.Oby przez zlekceważenie takiego ostrzeżenia nie doszło do nieszczęścia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anomim sam jest pedofilem i usypia nasza czujnosc swiloimi postami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty debilu ignorujesz ostrzeżenie i tego który poinformował ludzi oceniasz że jest pedofilem.Myślę że sam masz coś na sumieniu bo nikt zdrowy nie oceniałby kogoś kto ostrzega.Chyba nie masz dzieci palancie albo za bardzo je lubisz .Anonim chciał wzbudzić naszą czujność .byśmy porozmawiali z dziećmi by do niczego złego nie doszło.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...