UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Maciej T - ocena (1) Obsługa Pani Julii na najwyższym poziomie, polecam gorąco! Maciej T Marek - ocena (1) Polecam Panią Alinę, pomogła mi zawrzeć polisę Marek Anna - ocena (1) Od całego serca polecam współpracę z Panią Aliną! Anna
Kamila - ocena (1) Dziękuję za sprawną obsługę Pani Julii Kamila Marek - ocena (1) Serdecznie polecam pełen profesjonalizm i fachowe podejście. Widać, że pani... Marek Piotr Karoń - ocena (1) Pani Joanna Różycka to profesjonalny doradca, obsługa na bardzo wysokim... Piotr Karoń Marek - ocena (1) Super! Pol camp usługi. Pani Joanna pomogła załatwić ubezpieczenie szybko i... Marek Magda - ocena (1) To mój kolejny kontakt z firmą i kolejny raz nie mam żadnych zastrzeżeń.... Magda krzysztof - ocena (1) Mają naprawdę dobre ceny i profesjonalne (oraz ludzkie!) podejście do każdego... krzysztof Wojciech - ocena (1) Pani Karolina jak zawsze okazała się bardzo pomocna Wojciech Łukasz Żbikowski - ocena (1) Szybko i sprawnie Łukasz Żbikowski Marta - ocena (1) Jak zawsze szybka i sprawna obsługa Pani Asi Marta A. - ocena (1) pani karolina jak zawsze the best A. Edyta S. - ocena (1) Pani Karolina jak co roku- okazała się bardzo kompetentna i profesjonalna.... Edyta S. Adam - ocena (1) Super obsługa polecam Adam Bartosz - ocena (1) Profesjonalna obsługa, życzliwe podejście oraz szybkie i konkretne... Bartosz Dawid - ocena (1) Najlepsze oferty ubezpieczenia tylko u Pani Agnieszki ! Dawid Mateusz - ocena (1) Kolejny raz ubezpieczenie załatwione z Pani Karoliną i kolejny raz najlepszą... Mateusz Dariu - ocena (1) Jak zawsze z pomocą Pani Karoliny ubezpieczenie załatwione ekspresowo Dariu Monika - ocena (1) Polecam ubezpieczalnie, ubezpieczam u nich od wielu u lat. Szybka i... Monika