Ujescisko - sa problemy?? Jakie oplaty?

Witam!
Jestem ciekaw jak zyje sie Wam na Ujescisku. Jakie sa oplaty? Slyszalem kiedy juz dawno, ze podobno spoldzielnia jest zadluzona itp. ale nie wiem czy to prawda i czy to nadal aktualne... Mieszkania sa w przystepnej cenie szukam 4-pokojowego i sie zastanawiam... Prosze o opinie.
Pozdrawiam
A.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ujescisko - sa problemy?? Jakie oplaty?

Ogólnie jest ok tylko ludzie jacyś dziwni jakby wygraj wszyscy w totka i sie worzą a opłaty masz malutkie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A małe opłaty tzn. Jakiej wysokości i czy w odniesieniu do nowych bloków z pompą ciepła czy starych? Ile mniej wiecej przeliczeniu na m2 miesięcznie opłaty wychodzą? Będę wdzięczna za opinie:))
A
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkam w bloku z 92 roku przy Kaliskiej. Czynsz to około 720 za 75 m^2.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mieszkam na Piotrkowskiej,dosyć spokojnie,wszystko działa w obrębie budynku,jak się psuje administracja szybko naprawia.Jedyny minus to brak miejsc postojowych,po 16:00 wojna o miejsce jest. Mieszkanie 64m2,czynsz 570zł+prąd ok.220zł/2mc.+gaz 120zł/rok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (42 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Osiedle Warszawska (7 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...