Podziekowania Oddział Urologiczny (1) Jestem pod wrażeniem całości oddziału Urologii.Wielka wiedzą,profesjonalizm,... Pacjent Archiwum UCK (1) Bardzo sympatyczna obsługa w archiwum uck, zwłaszcza Pani Renata, pomocna i... Halina 02.07. PRACOWNIA HOLTEROWSKA I PRÓB WYSIŁKOWYCH UCK W GDAŃSKU (1) Serdeczne podziękowania dla całego personelu, w szczególności dla Pani... Izabela
PRACOWNIA HOLTEROWSKA I PRÓB WYSIŁKOWYCH UCK GDAŃSK (1) Serdeczne podziękowania dla całego personelu, w szczególności dla Pani... Pacjentka Izabela Rejestracja UCM (1) Usiłowałem zarejestrować się , numer 58 7270505 , dwa dni ciągłego dzwonienia... Jaroslaw ocena lekarz z UCK Gdansk (3) Chodzi o dr.Smolenska Zanete -reumatologa.,przyjmujacego w poradni w... Pacjent UCk Okulistyka (1) Jestem bardzo zadowoloba z opieki nad córką, która trafiła na oddział z... Mama Basi Urologia! (1) To nie sanatorium a klinika ratująca życie.Dziękuję doc.Matuszewskiemu i Jego... Grzegorz. Jureki (1) Bardzo dobra, byłem u was 5 razy po trzy dni i jestem bardzo zadowolony z... Jerzy Czechowski Pacjęt (1) Obsługa profesjonalna w innnym szpitalu przebywałem 2mc,po przybyciu do UCK... Andrzej Okulistyka (2) To, co się dzieje na okulistyce w UCK na Smoluchowskiego, woła o pomstę do... były pacjent Podziekowanie (1) Byliśmy z synem kilka dni na oddziale endokrynologii dziecięcej. Jestem... K. Sokolowska Lubisz kołchoz - zapraszam. (1) 1. 06.07.2016. 2. Czas oczekiwanie w kolejce do rejestracji do specjalisty -... 60+ Nieodopwiednia osoba pracujaca z dziecmi (1) Jestem matka dziecka leczonego onkologicznie. Co miesiac jestesmy na... Magda Oddzial Dermatokogii Kliniczna (1) Dostalismy skierowanie na oddzial dermatologii z synem 3letnij. Ciezka postac... Iwona UCK Szpital wydmuszka (4) Ładnie wygląda, a jak jest naprawdę? Wyraźcie opinię co do obsługi pacjenta,... Darek Chirurgia Ogólna (1) Opieka lekarska i pielęgniarska godna pochwały. Wyposażenie znakomite:... Sławek Najgorszy szpital w Polsce, chirurgia fatalna (1) Najgorszy szpital w Polsce. Z takimi amatorami to nawet w Somalii nie mieli... Mikołaj prof.Śledzińskiego i prof.Zadrożnego/ (1) Nie potrafiłem powstrzymać emocji i zapomniałem o ocenie Bardzo... Jerzy Barycza Podziękowania dla Pracowników Kliniki Chirurgii Ogólnej, Endokrynologicznej i Transplantacyjnej (2) Serdeczne podziękowania za przeprowadzoną operację i opiekę składam na ręce... Tomasz Koźliński