Wywóz śmieci Gdynia (6) Szukam firmy która wywozi śmieci z domków jednorodzinnych najtańszej z... kikizet Poszukiwana ekipa remontowo budowlana:) (8) Witam poszukuje jakiejś dobrej ekipy, ponieważ niedługo planuje remont i... Marcin74 Energa Obrót i Energa Operator - dwa rachunki (1) Czy któs z Was dostał w ostatnim czasie dwa rachunki w niewielkim odstępie... hipi
Kuchnia - szukam solidnego i taniego wykonawcy (8) Witam, już niedługo odbieram mieszkanie, w związku z tym szukam osoby, która... Marika montaz wodomierza-koszt? (7) orientujecie sie ile kosztuje montaz 1 wodomierza? i czy macie jakiegos... Aliszja zabudowa łazienki (8) Poszukuje dobrego stolarza, który wykona mi solidnie zabudowę w... Becik27 Sprawdzony ślusarz (1) Dziewczyny macie takiego? Ania Poszukiwany fachowiec do wykonania szafy do zabudowy (do przedpokóju) (15) witam! Poszukuję dobrego (i niedrogiego- nie wiem czy to można... Mrcin26 Stolarz - przycięcie płyt i laminowanie pod wymiar (1) Witam, szukam stolarza, który przytnie płyty wg mojego zamówienia oraz je... Nes szukam stolarza (1) koniecznie potrzebuje fachowego stolarza żeby zrobił cześć brakującej... radar12 nnt remont (7) poszukuję ekipy do remontu mieszkania w wielkiej płycie tj. wymiany... ajkulek Transport ok. 200-kilogramowego grzejnika (7) Witam, szukam firmy, która zniosłaby z 2. piętra (kamienica, drewniane... maga82 EKIPA DO ROZBIóRKI POTRZEBNA (3) Poszukuję ekipy do rozbiórki lokalu drewnianego w śródmieściu Gdyni,... mir drewutnia (3) Czy Ktoś może polecić jakiegoś solidnego wykonawcę drewutni? KK Gdzie znaleźć zaufaną firmę wykończeniową ? (23) Szukam rzetelnej, pewnej i zaufanej firmy wykończeniowej do wykończenia... Szybki Bill Elektryk - pilne! (3) Wynajmuję lokal, który stał dłuższy czas nieużywany i ma zdjęty licznik.... sadyl podłoga parkiet lub drewno (4) szukam namiarów na kogoś kto wykona w mieszkaniu 2 podłogi drewno... rekin dkd z ul kartuskiej? (1) czy ktos cos wie o firmie dkd z ul kartuskiej? drs238 Sukam ekipy budowlanej (5) Witam, szukam solidnej ekipy do wybudowania domku jednorodzinnego w okolicach... siwy przemysłowa brama wisniowski - poszukuję montera (2) jak w temacie emi3city