Viva La Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Świętojańska 49

NIECH ŻYJE PIZZA! (1) Byliśmy wczoraj na pizzy skuszeni informacją o piecu opalanym drewnem.... Ania Najlepsza pizza w Polsce! (1) Najlepsza pizza jaką w życiu jadłem. Przypomina w smaku oryginalną pizzę jaką... FJN Fenomenalna! (1) Kolejna pizzeria nie wydawała mi się szczególnie kuszącym celem niedzielnego... Anna
Aga - opinia (1) Pyszna, całkiem duża i tania pizza. Obsługa sympatyczna, uprzejma, potrafi... Aga Super! (1) Pizza pyszotka! Moje dzieci aż zauważyły, że ciasto jest inne niż w zwykłych... Zulinka Polecam! (1) Bardzo smaczna pizza ! Wyśmienite ciasto , pyszna lemoniada , miła obsługa .... Leszek Super !! (1) Naprawdę pyszna pizza i kanapka (campra). Ciasto rewelacja, pizza przepyszna... Czarek rewelacja będę stałą klientka (1) Pizza świetna pyszna idealna - jutro reż z mężem tam jemy! Można się... anoia Positivo! (1) Dobra atmosfera, sympatyczni, znający się na rzeczy ludzie plus jedzenie z... mw Moje, już ulubione miejcse (1) Pizza-rewelacja! Prawdziwa neapolitańska, wypiekana w prawdziwym piecu, tak... Jola pizza jak każda inna (1) Ciasto bardzo cienkie ,mało składników ,ale smaczna ,raczej na jedną wizytę mati Pizza extra (1) Pizza bardzo dobra, dawno nie jadłam tak dobrej. Zastrzeżenia mam do obsługi.... Ewcia Zachwycona! (1) Lokalu z piecem opalanym drewnem próżno było szukać w Gdyni. Viva la pizza... FajerWerka fantastyczna (1) pizza wspaniala, delikatna , wypiekana w piecu, a piec tak piekny ze az dech... meguta