zespół muzyczny (10) Kochani podajcie mi proszę namiary na jakiś fajny zespół. Chciałabym aby... asior sklep Ideal (1) Kiedy kupowalam tam sukienke na slub cywilny panie tam pracujace powiedzialy... flowerek zespol w Falko (7) Mam pytanie czy moglibyscie mi napisac co jest nie tak z tym zespołam Energia... kika
samochod (2) samochod do slubu gabi kto z rumi? (4) czy ktos bedzie mial slub lub wesele w rumi? a moze jeszcze we... nysia umowa z lokalem (8) Chciałam zapytać czy macie wzory umów z lokalem i możecie podzielic się... asia obrączki APART (3) co sądzicie o obrączkach i bizuterii firmy APART? elwira muzyka i video na Targach (2) Dzień dobry. Mam pytanko - czy na Targi Ślubne wybiera się któraś z... marzena Kurs tańca..?! (11) Co powiecie na kurs tańca przed tym wielkim dniem? Moj ukochany niewiele sie... barbaros Jak z organistami w kościele Świętego Mikołaja? (1) Słyszałem, że jest wybór. Który lepszy? Jaki zadatek daliście im? rysz Ślub 23.04.2005 Gwiazda Morza w Sopocie (2) Czy ktoś z Was bierze ślub 23.04.2005 roku w Gwieździe Morza w Sopocie? A... Gala zespol od a do z (2) czy ktos moze mi cos powiedziec o zespole od a do z ?? mariolka targi?? (11) mam pytanko...co chwilke mowi sie o targach..powiedzcie gdzie i kiedy???? Madzialenka !!! nauki przedslubne !!! (4) Mam pytanie - czy ktos wie w ktorej parafii (na terenie Gdanska - najchetniej... olenka 11. 06. 2005 kościół Emaus (2) Kto będzie ślubował w tym dniu w tym kościele? elle SZUKAM BETY! (12) Beta pisalas, ze masz slub 25 czerwca o 15.00. Tak sie sklada ze my mamy tego... FOREST kaprys (1) Czy u kogos na weselu gral zespół Kaprys..prosze o opinie!!! Madzialenka wesele w Orle albo Melisie w czasie wakacji???? (20) Mamy ogromny prblem z wyborem miejsca na nasze wesele- wstępnie... warbuziak Salon "Mariola" (5) czy ktoras z was szyla/ kupowala sukienke w tym saloniku na Hali Targowej w... elajza SAVOIR VIVRE (17) Dziewczyny myślę, że taki temat bardzo przyda się każdej Pannie Młodej -... bardzo nieśmiała Panna Młoda