Zespół Diament (6) poszukuje informacji na temat zespołu "Diament". czy ktoś bawił sie przy tym... mag CYFROWO CZY TRADYCYJNIE? (25) No wlasnie...moze ktorys ze specjalistow, ale tych ktorzy choc troche znaja... Bania78 ŚLUB 23 KWIETNIA 2005 (13) Kto ma ślub w tym dniu? Na jakim etapie przygotowań jesteście? Pzodr. Gala
moę teraz dj-e się nam przedstawią? (1) Zapraszam do podawania informacji o sobie i namiarów. Właśnie dj-a teraz... Belle obrączki (6) jakie bedziecie mieli obraczki??? Madzialenka salo Marietta (6) Dziewczyny wlasnie wplacilam zaliczke na suknie w Mariettcie! Piszcie prosze... wikigdynia DJ poszukiwany!!! (1) Witam Szuam dobrego DJ. wiem ze ten wątek był juz kilka razy poruszany ale ja... johnson26 ETYKIETY NA ALKOHOL (25) Czy naklejaliście na butelki etykiety z data śubu i imionami? I gdzie je... Gala buuuu...:( (13) jestem załamana :( planujemy ślub na sierpień, mamy wstępnie zarezerwowanych... warbuziak ZAPROSZENIA ŚLUBNE (31) Macie jakiś pomysł na fajne zaproszenia ślubne ?? Chcielibyśmy cos... Bania78 szukam (6) Poszukuję sali na ok. 100 osób. Proszę o jakieś namiary. Planuję ślub na 04... monisia Dobra rada (3) Przyszle panny młode i panowie...dobra rada...nie bierzcie zbyt dosłownie... Zamężna Ślub 20ego 08.2005 r. ;-)) (12) Kto ma ślub 20 sierpnia '05 i w jakim kościele? Nie wiem jaki kościół wybrać,... Agnes Informacja o zmiane adresu internetowego (3) Uprzejmie informuje, że nastąpiła zmiana adresu internetowego na... www.filmart.pl Co tu dzisiaj tak cicho ? (4) cisza jak makiem zasiał :) Kawa zespół na 11 czerca- szukam (11) Kochani, proszę polećcie mi kogoś, kto jest w tym terminie wolny, bo coś... meg1 kamerzysta weselny (1) proszę o wpisanie opini o firmach zajmujących się videofilmowaniem . Kasia 30 Ile kosztuje videofilmowanie i fotoreportaż? (56) Ile płacicie kamerzyście, a ile za fotoreportaż? Tak bez żadnych reklam,... barbaros Zaproszenia ślubne ręcznie robione (1) Własnoręcznie wykonuję oryginalne i niebanalne zaproszenia ślubne i kartki na... Dori sala na Jasieniu (1) Poszukuję kontaktu do sali na Jasieniu. Proszę o jakieś namiary. monisia