Wioleta - ocena
Restauracja zachwyca przytulną atmosferą i starannie dobranym wystrojem, który sprzyja relaksowi i dobremu nastrojowi. Obsługa jest uprzejma, profesjonalna i zawsze chętna do pomocy. Menu oferuje różnorodne dania, przygotowywane z dbałością o każdy detal. Smaki są wyraziste i harmonijnie skomponowane, co sprawia, że każde danie to prawdziwa uczta. To idealne miejsce zarówno na romantyczną kolację, jak i spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi.
Desery w Tekstyli to prawdziwe dzieła sztuki nie tylko pięknie podane,
ale i zachwycające smakiem. Każdy z nich jest starannie przygotowany,
z wyselekcjonowanych składników, co czuć już od pierwszego kęsa. Od lodów aż po klasyczne ciasta każdy znajdzie coś dla siebie. Szczególne wrażenie na mnie robi pyszna szalotka na ciepło. To idealne zakończenie wyjątkowego posiłku, które pozostawia niezapomniane wrażenia. Dla mnie to numer 1
Desery w Tekstyli to prawdziwe dzieła sztuki nie tylko pięknie podane,
ale i zachwycające smakiem. Każdy z nich jest starannie przygotowany,
z wyselekcjonowanych składników, co czuć już od pierwszego kęsa. Od lodów aż po klasyczne ciasta każdy znajdzie coś dla siebie. Szczególne wrażenie na mnie robi pyszna szalotka na ciepło. To idealne zakończenie wyjątkowego posiłku, które pozostawia niezapomniane wrażenia. Dla mnie to numer 1