Wizyta duszpasterską???

Czy Wam także zdarzyło się przyjmować pijanego ks. Lecha po koledzie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Wizyta duszpasterską???

Nie, ale mozesz to zglosic do Kurii Biskupiej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Obawiam się, że tak.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co roku ten
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie. Można też zgłosić do proboszcza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ksiadz tez czlowiek,przyznac sie kto na koledzie czestowal ksiedza alkoholem?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak! Mimo że kolędy nie przyjmujemy, w tym roku wmaszerował do nas bez pukania, jako do siebie. Zionął alkoholem, wystraszył żonę i maluchy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie czestowalem, sam się domagał!!!!! A jak przyszedł to walilo od niego procentami na kilka metrów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie interesuje mnie czy ktoś przyjmuje kolędę czy nie. Jeżeli ktoś ma problem z księdzem po spożyciu niech idzie z tym do proboszcza. To taki gość będący bezpośrednim ,, przełożonym" wikarego. Taka g*wno burza świadczyć może, że dla większości internet i klawiatura jest sposobem na rozwiazanie problemu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bez wątpienia internet nie jest miejscem ani sposobem rozwiązania problemu alkoholowego księdza Leszka, ale Proboszcz o tym wie i nic z tym nie robi!!! Największym zagrożeniem jest to, że w stanie po spożyciu wozi ministrantów. Czy dopiero wypadek spowoduje opamietanie u jego przełożonych?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli jesteś lub byłeś świadkiem tego że wozi ministrantów po spożyciu i nic z tym nie zrobiłeś to wybacz, ale tylko czekasz aż coś się stanie. Nic nie zrobiłeś/zrobiłaś czy też się tylko nasłuchałeś co inni mówią. Brak słów.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

O ludzka naiwności! KK problemu w pedofilii nie widzi a przejmie się jakimś drobnym wiejskim pijaczyną? Prędzej mi kaktus...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

No i prosty przykład mamy. Skoro nikt inny problemu nie widzi to ja też z tym nic robić nie będę. Brawo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo to nie mój problem a miejscowych katolików, dla mnie pan klecha może łazić po wsi nawalony jak szpadel przez okrągłą dobę, mam to w okrężnicy dopóki za kółko nie wsiada.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

ksionc nie wielbłont - pić musi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

pozamykać im kanciapy.tam dawno Bóg nie mieszka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A może by tak podpiąć się imieniem i nazwiskiem pod takimi oskarżeniami? toż to pomówienie. Trochę odwagi i uczciwości.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Grupa dzbanów szuka zwyczajnie klamliwej sensacji. I tak jak przedmówca zasugerował.... zlozcie pozew i podajcie faktyczne argumeny. Klawiatura przyjmnie wszystko a oczernic czlowieka mozna na wiele sposobów. U mnie tez byl ów ksiądz i jakos nic od niego nie wyczulem a i z kultura wszedł do domu. Szukacie taniej sensacji a jedyną jaka mozecie znaleźć to brak mózgu w waszych głowach
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

ojej ...Ks Lechu jak wiadomo czasami wpuścić sobie lubi , wiadomo jak każdy....a wy od razu aferę kręcicie.... a poza tym sami go częstowaliście to koniaczkiem , to winkiem ....to przecież chłop z grzeczności nie odmówił .....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Drogi anonimie, lekcja logiki: to że u ciebie wszedł do domu normalnie i był trzeźwy nie oznacza, że w innym miejscu i w inny dzień nie był nawalony i nie wchodził do obcych ludzi jak do siebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widziałeś to.? Byłeś świadkiem tego.? Jeżeli tak to co zrobiłeś.? Włączyłeś kompa, ułożyłeś swoje jakże delikatne wielkopańskie dłonie na klawiaturze i zacząłeś napierdzielać w klawiaturę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....