Wyprzedaze w Londynie

Czy ktoras z Was byla?, ktore sklepy warto zwiedzic, wiem ze napewno w Primarku, gdzie jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wyprzedaze w Londynie

sadze ze tk maxx maja tam duzo lepszy towar niż u nas na matarni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kasia u nas na matarni to wygląda jak lumpeks. N ie wiem skąd oni biorą te pomiętolone ciuchy. Raz tam byłam i się zraziłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

NIesety nie pociesze, w TK w UK sa zrowno fajne ciuchy jak i mega tandetne szmaty z niskiej jakosci materiałow, wiec trezba uwazac.

Nie wiem co polecac w Londku i UK bo nienawidze całym sercem tandetnych sieciowek, w ktorych wszedzie jest to samo. A na przecenyw małych butikach nie ma co liczyc.

Tak naprawde w PL mozna kupic duzoe lepsze jakosciowo ciuchy w o wiele przyjemniejszym kroju, ale czesto gesto drozej niz w UK no i max do rozmiaru 12.

W UK ostatecznie polecam sklepy Moonson, Mango, M&S (babciowy ale cos czasem mozna upolowac), Next, i sieci debenhams bo duzo w nich towaru w tym dobrej jakosci (np Jasper Conran) i przyjemne przeceny(ale bez szału).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Duzo lepszym wyborem bedzie przejscie sie po lumpach w ktorych maja resztki kolekcji firm szwedzkich i np francuskich.

Ich ubrania są dobrze skrojone( co automatycznie oznacza ze wyglada sie zgrabniej), sa super jakosci.

JA mimo ze siedze w UK nie mam problemu zeby z jednej pensji wywalic na cos 200 funtow, naprawde uwielbiam szperac w polskich lumpeksach jak jestem w pl ze wzgledu włąsnie na te firmy. Naprawde nie podązajcie za moda UK, tu ludzie wyglądaja jak wory, wszyscy na jedno wyprzedazowe kopyto.

Polecam tez zaprzyjaznienie sie z dobrą krawcową.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

w TK-jach w UK mają gorsze nieraz niż w TK-jach w Polsce jedynie te "flagowe" jak Londyn , Dubli czy Warszawa" mają wybierane towary aby reprezentować ale one też mają większą rzeszę klientów więc najlepszy towar szybko się sprzedaje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej,
2 lata temu i dawniej opłacało się leciec na wyprzedaże do Londynu. Teraz nie ma to sensu...moje osobiste odczucia i kalkulacje:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja po kolejnych nieudanych zkaupach uwazam ze obkupie sie w PL jak przyjade, teraz królują bezksztaltne bluzki z podszewkim babciowe gipurowe koronkowe wstawki (w PL tylko an firanach takie spotkasz)

szukam zgrabnych kobiecych ciuchów ale nie nudnych, ladnych dekoldów, zgrabnych tunik - zapomnijcie. Siedze tu 2 lata ponad i z roku na rok jest gorzej. Jak robilam zakupy w Londku 6 lat temu to sie oblowilam w mase fajnych szmat, dobrej jakosci, teraz te same sklepy maja jedno wielkie gooowno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...