Zaginęła suczka rasy syberian husky, proszę o pomoc.

Temat dostępny też na forum: Reda
Witam.
W dniu wczorajszym między godziną 10 - 12 zaginął 3- letni pies rasy Syberian Hasky. Posiadał obroże w kolorze czarno, zielono, pomorańczowym
Zaginął w Redzie 84-240 Ul. Ogrodowa 11
Bardzo proszę o wszelkie informacje jeżeli ktoś widział lub wie gdzie przebywa.
Tel. 605530199
Email : czajaddw@neostrada.pl
Za pomoc bardzo wszystkim dziękuje.

http://www.fotosik.pl/zdjecie/abbcacd71a5349cb
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaginęła suczka rasy syberian husky, proszę o pomoc.

Witam.

Dotyczy ogłoszenia : Zaginęła Suczka Syberian Hasky W Redzie na Ulicy : Ogrodowej 11

W dniu dzisiejszym zostałem poinformowany przez Panią mieszkającą na przeciw ulicy Gdańskiej w Redzie że w dniu zaginięcia suczki czyli dnia 18/08/2015r pies został potrącony przez jakiś samochód, samochód owy nie zatrzymał się !!!, tylko kierowca z auta które jechało za nim Opel Zafira zatrzymał się i zabrał pieska, który wydawał jeszcze jakieś sygnały życia ale nie wiadomo czy pies żyje czy nie i kto był tą dobrą osobą, która zatrzymała się aby uratować jeszcze psa.

Re: Zaginęła suczka rasy syberian husky, proszę o pomoc.

Witam.
W dniu 18/08/2015r między godziną 10 - 12 zaginął 3- letni pies rasy Syberian Hasky. Posiadał obroże w kolorze czarno, zielono, pomarańczowym
Zaginął w Redzie 84-240 Ul. Ogrodowa 11
Bardzo proszę o pomoc
Po dwóch dniach otrzymałem informacje :
W dniu 20/08/2015r zostałem poinformowany przez Panią mieszkającą na przeciw ulicy Gdańskiej w Redzie że w dniu zaginięcia suczki czyli dnia 18/08/2015r pies został potrącony przez jakiś samochód, samochód owy nie zatrzymał się !!!, tylko kierowca z auta które jechało za nim Opel Zafira zatrzymał się i zabrał pieska, który wydawał jeszcze jakieś sygnały życia ale nie wiadomo czy pies żyje czy nie i kto był tą dobrą osobą, która zatrzymała się aby uratować jeszcze psa.
Oczywiście sprawa nadal nie jest wyjaśniona z powodu iż pies według zeznań Pani wydawał oznaki życia i ktoś go wziął a więc nadal istnieje szansa że pies nadal żyje. Poszukiwania trwają nadal choć jak na razie nie ma rezultatów.
A istniej wciąż prawdopodobieństwo że mógł to nie być ten piesek lub że był do tego podobny.
Bardzo proszę o wszelkie informacje jeżeli ktoś widział lub wie gdzie przebywa.
Tel. 605530199
Email : czajaddw@neostrada.pl
Za pomoc bardzo wszystkim dziękuje.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/abbcacd71a5349cb
Bardzo proszę o pomoc.
Za wszelkie informacje oraz pomoc bardzo dziękuje.
Z Poważaniem
Daniel Czaja

Inne tematy z forum

Sucha karma (43 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...