Zakupiłam usługę na Gruponie.Umówiłam się na wizytę, Pani z recepcji nie robiła problemów gdy zadzwoniłam ponownie i przełożyłam godzinę wizyty na późniejszą. Na wieść, iż jestem z Elbląga zostałam dokładnie poinformowana w jaki autobus wsiąść by do nich trafić. W dzień zabiegu byłam przed czasem, miałam możliwość dokładnego obejrzenia salonu jak i Pań tam pracujących. Efekty zabiegu przedłużania rzęs można zobaczyć na każdej z nich, co jest plusem i zachęca do wykonania go w salonie. Pani fryzjerka zdejmowała przedłużane włosy, kilka lat przedłużałam włosy więc mogę stwierdzić iż robiła to profesjonalnie. Kosmetyczka przyjęła mnie przed umówionym czasem. Zamykanie naczynek urządzeniem Lamprobe nie należy do przyjemnych i bezbolesnych, jednak byłam bardzo mile zaskoczona profesjonalizmem wykonanego zabiegu. Zostałam dokładnie poinformowana o pielęgnacji po zabiegu. Po kilku dniach ślady po zabiegu zeszły i muszę stwierdzić, że pierwszy raz jestem w pełni zadowolona. Mimo dużej odległości warto było pojechać. Na pewno powtórzę ten zabieg w tym salonie bo naprawdę warto. Pozdrawiam personel i dziękuje za profesjonalizm