Zaśmiecony las na Majora z Bojana

Nie mieszkam tam, po prostu czasami przejeżdżam rowerem i nie mogę się nadziwić, że nie przeszkadza to okolicznym mieszkańcom. Las między nową tzw. salą bankietową a pięknymi willami z efektownymi płotami, zza których pewnie nie widać tego syfu, to zbiorowisko śmieci wszelkiego możliwego rodzaju. Czy to taki problem przejść się z workiem i wyzbierać to wszystko. Mieszkam na innym osiedlu i u nas sami zbieramy śmieci i nie robimy z tego problemu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaśmiecony las na Majora z Bojana

Jak ma pani z tym problem to prosze sama wziąść worek i pozbierac takze na tym osiedlu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak to już jest ,że nikt dalej swojej posesji nosa nie wystawi.Spotkałam się nawet z tym,ze psiaki wypuszczają żeby zrobiły co trzeba za płotem jaśnie państwa.I nikt tego nie sprząta.Ludzie eleganccy z przepięknych domów a kultury mniej niż u przeciętnego Bojańskiego chłopa w filcakach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

odwal sie od chlopów filcaku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

chłop bojański więcej kultury ma od jakiegoś JełoPa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie jest metoda na śmiecących, jak zrobią to sami to następnym razem pomyślą zanim coś na ziemię rzucą. A Pan/ni broni śmiecących ?
Dlaczego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piszemy wziąć a nie wziąść !!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po wielu latach las zostal posprzatany. BRAWO!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Woda w Bojanie - własna studnia (11 odpowiedzi)

Czy osoby, które mają własne studnie głębinowe w Bojanie też mają problem z dostępnością czystej...

Pizzeria w Bojanie (6 odpowiedzi)

Dzien dobry, dopiero się tutaj przeprowadziłam i chcialam zapytac mieszkańców czy w Bojanie jest...

Uprowadzenie psa (5 odpowiedzi)

19 marca 2025 roku w godzinach południowych z przed posesji mojego domu (Ok, siedział przed...