Natalia - ocena (1) Szeroki wachlarz aktualnej wiedzy, Pani Ania przesympatyczna kobieta, która... Natalia Werka - ocena (1) Miła atmosfera, dużo przydatnej wiedzy w teorii i praktyce Werka Magdalena - ocena (1) Treści przekazywane przez położne dobrze przygotowały mnie na poród. Przed... Magdalena
Dagmara - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Każda kobieta przed porodem powinna wziąć udział w... Dagmara Martyna - ocena (1) Dzięki Waszej szkole rodzenia mój poród był wspaniały, mam piękne... Martyna Anna - ocena (1) Super kurs. Duzo przydatnej wiedzy. Polecam Anna Zuza - ocena (1) materialy na szkole rodzenia SUPER. niestety dostep do kursu jest tak krotki... Zuza Marta - ocena (1) Rewelacja. Wiedza, pasja i zaangażowanie położnych z Zaufaj Położnej, jest... Marta Gęś - opinia (2) Profesjonalizm pod każdym względem Gęś Obserwatorka - opinia (2) Cały zespół jest bardzo profesjonalny i zaangażowany w swoją pracę.... Obserwatorka Asik - opinia (2) Uwielbiam za wiedzę, za uśmiech, za sposób przekazu zarówno w czasie ciąży... Asik Emilka - opinia (2) Super pomocne,intymność,spokój dla mamy i maluszka. Polecam z całego serca️ Emilka Ewa - opinia (2) Świetne przygotowanie do porodu na szkole rodzenia oraz wspaniała opieka... Ewa Dominika - opinia (2) Najlepsze położne z najbardziej aktualną wiedzą ️ Dominika Martyna - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z zajęć weekendowych. Każdy, nawet najmniejszy... Martyna Asia - opinia (2) Wiele kursów wykupiłam - świetne i konkretne materiały; kurs indywidualny... Asia Agnieszka Wiśniewska - opinia (2) Usługi na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm, wiedza i doświadczenie.... Agnieszka Wiśniewska Karolina - opinia (2) Zaufaj Położnej- zespół kobiet, które z pasją i zaangażowaniem oddają się... Karolina Kinga R - opinia (2) Zakupiłam nagrania ze szkoły rodzenia pomimo tego że to moja druga ciąża.... Kinga R Natalia D - opinia (2) Nie mogłam trafić do lepszej szkoły rodzenia! Po kursie w Zaufaj Położnej... Natalia D