dr Golonko (1) Miałam przeprowadzoną operacje 1,5 roku temu przez dr Golonke. Bradzo... zadowolona Oddział Dziecięcy (1) Byłam z moją Córeczką na oddziale dziecięcym i jestem BARDZO MIŁO... Beata beskidmaly - opinia (2) Oglaszaja się że to najtańsza apteka w trójmieście a wcale tak nie jest.... beskidmaly
t - opinia (1) schirurg na wieczornym dyrzuże okazał sie wyjątkowo niesympatyczna oobą. dał... t polecam (1) Jest to rewelacyjny sposób,żeby zrzucić kilka zbędnych kilogramów i sposób na... Justyna P. dziękuję (1) dziękuję za pomoc w wyleczeniu kolana, za miłą i fachową obsługę, za wsparcie... Zofia Maria Klikowicz - opinia (1) Bardzo dobry lekarz,polecam,leczy solidnie i szanuje pacjentów Maria Klikowicz Lekarz na 7-kę!!! (1) Dr Nitkowski to lekarz z powołania. Budzi zaufanie od pierwszej wizyty.... Magda to już w państwowym ZOZie lepiej pod pewnymi względami.. (1) Lekarz kompetentny ale skandalem jest że umawiają mnie na konkretną godzinę,... pacjent Wspaniały lekarz (1) Serdecznie polecam tego cudownego specjalistę. Zawdzięczam mu życie mojego... Ewa KOLEJNY ZADOWOLONY KLIENT !!! (1) W czasie biegania uszkodziłem sobie kolano. Zapisałem się na operacje do... Maciej K. Gdańsk Lekarze Ok, Rejestracja katastrofa (1) Lekarze maja dobrych w tej przychodni, ale pani z rejestracji z rana jak sie... psf Cudowni, rozumiejący lekarze (1) Staram się usilnie o dziecko. Łatwo nie jest, ale mam wsparcie psychiczne... Karolina polecam (1) profesjonalna i szybka pomoc - nie mogłem skręcać szyja - szybka diagnoza,... Raf Dieta 1200 - 1080 kcal (1) Witam. Polecam korzystanie z usług, które oferuje pani Katarzyna... Edyta pacjent to wróg przychodni (1) nie sposób dostać się do specjalisty ( chyba że prywatnie), dla ludzi... anna polecam (1) Zdecydowanie polecam i metodę, i ośrodek. Alka Po prostu Lekarz z prawdziwego zdarzenia!!! (1) Szczerze i bezsprzecznie polecam dr Nitkowskiego wszystkim kobietom!! To... Asia P. dr Olszewski (1) Polecam! Fachowe podejście do pacjenta, kompetencja i rzetelność. W końcu... Agusia KOSZMAR!!! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!! (1) wszyscy, którzy tam pracują są nie mili i zachowują się jakby pracowali za... NIEZADOWOLONA RODZINKA