Piotr - opinia (1) Najlepszy lekarz jakiego spotkałem! Piotr Rewelacja :) (1) Bardzo podoba mi sie ta nowa apteka na Przymorzu w Leclerku! Bardzo miła... Kaśka Odradzam! (1) Odradzam tego pana, jesli idziemy ze skórnym problemem męskiego narządu... max
spokojnie (1) Oddzial chirurgiczny bardzo milo, przyjemnie i bezproblemowy. Pielegniarka... renatka Beznadziejny lekarz i człowiek (1) Witam, trafiłam do Szymuli z własnej głupoty sądząc, że jest dobrym lekarzem... Agnieszka Leczenie chondromalacji rzepki (1) Bardzo sympatyczny lekarz, przyjazne i przede wszystkim profesjonalne... K.Ogrodnik Bez konkurencji (1) Na 3 pary pary okularów które miałem w życiu 2 zrobiłem właśnie w salonie na... vonjanoloff Czuję się bezpiecznie (1) Korzystam z usług p.doktora Skóry od wielu lat i jestem zadowolona.Mam wiele... Bożena SWIETNY LEKARZ!! (1) bardzo fajny i rzeczowy lekarz. Doskonaly znawca swojego zawodu. Polecam w 100%. Zuzia Polecam (1) Ja i Kubus jestesmy bardzo zadowoleni Krystyna B zlosnica - opinia (1) Nie polecam wizyt u ginekologa Pana Z.G. fatalne podejście do pacjenta!!!no... zlosnica Bardzo słaba obsługa (1) Bardzo słaba obsługa i złe podejście do dawcy.Wszędzie trzeba... marek rewelacja (1) zgadzam się w zupełności, gabinet bardzo ładny, pani doktor świetna, miła,... mmm Marta - opinia (1) Poszłam wczoraj pierwszy raz i musze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem.... Marta Godne polecenia!! (1) Kierowana czystą ciekawością by obejrzeć oprawki weszłam do salonu.... zagnywacz Lekarz z powołania (1) Od kilku lat staralismy się o nasze maleństwo, niestety bezskutecznie. Na... pacjentka niepolecam (1) usg 3d 200 zl -5 min zero wogule odpowiedzi na pytania nic niemowila a... kamila laboratorium medyczne (1) Dotychczas miałam przyjemność korzystać w klinice tylko z laboratorium... funfelka Przepuklina przepony u dziecka. (1) Jesteśmy rodzicami dziecka, u którego wykryto wadę przepukliny przepony.... beti Swietny lekarz (1) Dziwią mnie bardzo negatywne opinie na dr . Legan. Uważam ,że jest... Ewa