nepotrzebny rezonans magnetyczny (1) w październiku 2008 ulegem wypadkowi przy pracy na szczęście w szpitalu... Krzysiek A.S. - opinia (1) Profesjonalne, fachowe podejście do pacjenta i jego problemu. Bardzo... A.S. dubeltówka - opinia (2) Bardzo dobry lekarz.Skrupulatny i rzeczowy, a każda wizyta zawsze konkretna.... dubeltówka
Grażyna Chojnacka - opinia po zabiegu operacyjnym żylaków kończyn dolnych (1) Serdecznie dziękuję Pani doktor IWONIE SKWIERZ oraz całemu wspaniałemu... Grażyna Chojnacka Magda - opinia (1) U dr. Zdzitowieckiego powiększałam piersi i powiem z całą odpowiedzialnoscią... Magda Polecam! (1) Mam bardzo dobrą opinię na temat lekarzy tu pracujących. Dr Joanna Hadrian i... Alicja Polecam (1) Terapia prowadzona profesjonalnie przez psychologa Pawła Brzezińskiego... JP najlepszy lekarz w Trojmiescie (1) jw. nie tylko jako ginekolog ale i jako endokrynolog. polecam Ania polecam zdecydowanie (1) Polecam innym kobietom usługi doktora Konefki. Profesjonalny, miły, uprzejmy,... macy Pani Małgosia rządzi! (1) Leczę się u pani Małgosi od dłuższego czasu - pełen profesjonalizm i przemiła... Marcin ... (1) Lekarz moze i sympatyczny,faktycznie żart specyficzny, ale...na kazde zadane... Ania polecam (1) rzeczowy, cierpliwy, opanowany- co ma niebagatelne znaczenie w moim... joanna s. i jej dzieci:) tetefonu brak,beznadzieja (1) Trzy godziny dzwonienia bez rezultatu Zbigniew Katosiński Najlepszy ginekolog położnik na jakiego mogłam trafić :) (1) Dr Robert Nitkowski to rewelacyjny speckalista. Niewielu jest takich lekarzy,... Anka Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :) (1) Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :) annie Serdecznie Polecam !! (1) Jestem pacjentka Swissmedu już bardzo długo i serdecznie wszystkim polecam!... Dorota ciepło rodzinne (1) W domu opieki wszyscy pracownicy starają się zapewnić i zaspokoić... seba SZCZERZE POLECAM (1) Na prawdę szczerze polecam Dr Edytę Artemiuk. Jest to lekarz z powołania.... Lady Ąrzefu rewelacja (1) dwa lata temu zmieniłam dermatologa na dr Mielewczyk i w życiu nie... mar polecam (1) Fachowa mila obsługa Ceny porównywalne z innymi gabinetami, niektóre... stary pacjent :)